IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia показа Sandero Stepway в Барселона

В Барселона румънското подразделение на Renault, Dacia представя Sandero Stepway.

Dacia показа Sandero Stepway в Барселона
Това е компактен хечбек с повишен пътен просвет и някои елементи на кросоувър. Колата обаче запазва предното предаване като при стандартния Sandero


Всъщност това е европейска версия на произвеждания в Южна Америка  Renault Sandero Stepway. Dacia Sandero Stepway има с 20 мм по-голямо отстояние от пътя в сравнение със стандартния хечбек Sandero, а по каросерията има редица (по-скоро козметични) промени, например предпазни кори под предната и задна брони, нови фарове за мъгла, релси на покрива, предпазни кори за арките над колелата, ново оцветяване на външните огледала и дръжките на вратите и др. 


Макар да няма все още официални снимки от интериора, в специалното съобщение за пресата от Dacia казват, че тапицерията за Stepway е изцяло нова, черна с бели кантове. Dacia Sandero Stepway ще бъде предлаган или с бензинов двигател с обем 1.6 литра и мощност 90 к.с. или с дизелов двигател dCi с обем 1.5 литра и мощност 70 к.с. 


Продажбите на новият модел на Dacia в повечето европейски страни ще започнат от септември.
0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    бай Кольо Ръждата ( преди 15 години )
    Лошото е, че е само с предно предаване. Макар че не изглежда никак лошо. Според мен, ако излезе серийно, ще има горе-долу същата съдба като Scenic Conquest - екзотика.