IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW X1 на пазара тази есен

В специално съобщение за пресата относно близкото бъдеще на Баварската фирма, шефът на BMW Нортберт Райтхофер обяви, че новият кросоувър X1 ще се продава в Европа от тази есен.

BMW X1 на пазара тази есен
Веднага след неговата поява почитателите на BMW ще могат да закупят и хибриден вариант на X6, както и на лимузината от Серия-7


Най-малкият модел на  BMW от Серия-Х ще бъде в сегмента в който днес са модели като Toyota RAV4 и VW Tiguan. Това ще бъде серийна версия която няма много да се различава от показаната през миналата година концепция X1. Автомобилът ще се предлага с богата палитра от бензинови и дизелови двигатели с четири и с шест цилиндъра. 


BMW X6 Hybrid и хибридната версия на Серия-7 също бяха показвани като концепции преди време. Те ще бъдат с една и съща хибридна система, комбинираща бензинови двигатели с електромотор и автоматична трансмисия. Най-вероятно бензиновия двигател ще бъде  V8 би-турбо с обем 4.4 литра и мощност 407 к.с. 

Тази хибридна система ще позволява автомобила да бъде задвижван само от електроенергия или в комбинация с бензиновия двигател. 


От  BMW все още не са публикували официални данни за хибридната си система, но според експерти разходът на гориво ще е с около 15% по-нисък от конвенционалните им версии.
0 от 500