IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat пуска „горещата” версия Ibiza FR

При SEAT обозначението Cupra отговаря на RS при моделите на Audi, докато FR при испанците, отговаря на „горещата” версия S при немската фирма.

Seat пуска „горещата” версия Ibiza FR
На автомобилния салон в Барселона през следващия месец ще видим освен Leon Cupra с мощност 240 к.с. преминал през феийслифт, и  новата Ibiza FR.

Колата ще бъде с познатия двигател би-турбо TSI с обем 1.4 литра, който се монтира и на Cupra, но с намалена мощност от 150 к.с. (при Ibiza Cupra предлага мощност от 180 к.с.). Двигателят е комбиниран с механична скоростна кутия с шест степени или с DSG със седем предавки.

Засега от Seat не са публикували данни за динамиката на колата, но очакванията са при Ibiza FR ускорението от място до 100 км/час да е за около 8 секунди. В сравнение със стандартния модел на  Ibiza SC (с три врати), Ibiza FR има нова предна броня и хромирана рамка около радиаторната решетка.

Отзад виждаме престилка с нещо като дифузьор. Черупките на външните огледала са сребърни (като при моделите S на Audi), джантите са 17 цола, а ауспуха завършва с два накрайника.

В интериора виждаме доста спортни елементи, променено табло с логото FR, нов волан и спортни седалки.  
0 от 500