fallback

Първи официални снимки на новата Astra

Малко изненадващо и рано се появиха първите официални снимки на новото поколение Opel / Vauxhall Astra.

Световната премиера на автомобила е планирана за есента на тази година, по време на автомобилното  шоу във Франкфурт. Интересно е, че наред със снимките на хечбека с пет врати, който първи ще бъде на пазара, Opel показва и скици на новата Astra GTC. Тя изглежда по-скоро като купе тип  fastback, отколкото като традиционен хечбек с три врати. Показана е и новата  Astra комби. Както се очакваше дизайнът на новата Astra е близък до този на много добре приетата на пазара Insignia. Приликата е доста голяма при фаровете, силуета и вратите. Като цяло новата Аstra изглежда доста по-спортно и динамично в сравнение с досегашното поколение. Opel все още не е публикувал снимки от интериора на автомобила, но предишни шпионски снимки показват, че и той е много подобен на това, което виждаме при Insignia. Таблото е с четири позиционирани дълбоко пред водача измервателни уреди и централна конзола с издигнат заден край. Всичките три варианти на новата Astra ще бъдат произвеждани на платформата на GM Delta, на която се произвеждат и моделите на  Chevrolet Cruze и Volt. За разлика от тях обаче, инженерите на  Opel са модифицирали шасито на Astra и поведението на пътя ще бъде по-динамично. Новата Astra ще се предлага с голям набор от бензинови и дизелови двигатели. Ще видим и изцяло новия бензинов двигател на GM с обем 1.4 литра, мощност варираща от 120 до 140 к.с. и максимален въртящ момент от 175 до 200 Nm. Версията на Astra хечбек с пет врати ще се появи на пазарите в Европа още до края на тази година. Astra GTC купе и версия комби ще бъдат на пазара малко по-късно, към средата на 2010 г.
Тагове:
fallback
  • #9
    БайХйуй ( преди 15 години )
    Да и сегашната гтц е супер ...
  • #8
    Sparx ( преди 15 години )
    Много добре, но само аз ли виждам, че това са монтажи, вижте под предната гума колко е мазно и какви странни сенки е хвърлило ... нищо общо. Аз бих се радвал МНОГО ако новата Астра наистина излежда така, но другите снимки които съм виждал нямат много общо. Иначе "xnps" карай си голфа на 20 години и не се обаждай, няма значение на какво прилича, важното е, че изглежда добре и ще е по джоба на повечето нормални работещи хора. Сега остава само да чакаме и да видим.
  • #7
    xnps ( преди 15 години )
    На това му се вика Сбиршайн. Вече даже не могат да се сетят от къде са крали. Рано или късно всяка кола се превръща в Опел. Немският Москвич.
  • #6
    unit ( преди 15 години )
    Mnogo me kefi koli4kata
  • #5
    DeadFox ( преди 15 години )
    Добре, много добре за Опел последните години го дават много добре (за разлика от останалите в ГМ ), искам да видя GTC версията, сегашната изглежда убийствено, дано и новата да е поне толкова готина колкото старата.
  • #4
    the one ( преди 15 години )
    OPEL RULS!!!
  • #3
    Badi ( преди 15 години )
    I minaliq pat i tozi samo s kosmi4eski korab ne go oprili4ihte tova si e umalena opel insignia ot kadeto i da se gleda.
  • #2
    rado ( преди 15 години )
    ...нищо общо няма с Ланча,още по-малко с някакъв архивен фиат!Ланча е доста гроизна и непривлекателна,някакъв китайски дизайн.
  • #1
    Zzz ( преди 15 години )
    Отпред прилича на новата Делта на Ланча,особенно по фаровете,а отзад е нещо между същата Ланча и Фиат браво
fallback
Последни