fallback

Първи официални снимки на новата Astra

Малко изненадващо и рано се появиха първите официални снимки на новото поколение Opel / Vauxhall Astra.

Световната премиера на автомобила е планирана за есента на тази година, по време на автомобилното  шоу във Франкфурт. Интересно е, че наред със снимките на хечбека с пет врати, който първи ще бъде на пазара, Opel показва и скици на новата Astra GTC. Тя изглежда по-скоро като купе тип  fastback, отколкото като традиционен хечбек с три врати. Показана е и новата  Astra комби. Както се очакваше дизайнът на новата Astra е близък до този на много добре приетата на пазара Insignia. Приликата е доста голяма при фаровете, силуета и вратите. Като цяло новата Аstra изглежда доста по-спортно и динамично в сравнение с досегашното поколение. Opel все още не е публикувал снимки от интериора на автомобила, но предишни шпионски снимки показват, че и той е много подобен на това, което виждаме при Insignia. Таблото е с четири позиционирани дълбоко пред водача измервателни уреди и централна конзола с издигнат заден край. Всичките три варианти на новата Astra ще бъдат произвеждани на платформата на GM Delta, на която се произвеждат и моделите на  Chevrolet Cruze и Volt. За разлика от тях обаче, инженерите на  Opel са модифицирали шасито на Astra и поведението на пътя ще бъде по-динамично. Новата Astra ще се предлага с голям набор от бензинови и дизелови двигатели. Ще видим и изцяло новия бензинов двигател на GM с обем 1.4 литра, мощност варираща от 120 до 140 к.с. и максимален въртящ момент от 175 до 200 Nm. Версията на Astra хечбек с пет врати ще се появи на пазарите в Европа още до края на тази година. Astra GTC купе и версия комби ще бъдат на пазара малко по-късно, към средата на 2010 г.
Тагове:
fallback
  • #59
    driver !!! ( преди 14 години )
    ASTRA E NOMER 1 za njenata klassa!!!!1
  • #58
    Tomi ( преди 15 години )
    opel astra proda6bi
  • #57
    Футболист ( преди 15 години )
    Само 5 години са минали от както излезе сегашното поколение, защо бързат да я сменяват?
  • #56
    футболист ( преди 15 години )
    Тази Астра простее, няма нищо дупеарско.футболист, турбо дупеар
  • #55
    MoTuKaTa ( преди 15 години )
    P.I.4.K.A ti mai nqma6 li4en jivot izlez navynzapoznai se s nekoq madama koqto da ti zveme devsvenostta stiga si ne tormozil s tvoita sve6tenna prostotiq ti kato si xaresva6 opel kysi si neam ni6to protiv az imam lo6i vpe4atlenia ot taq marka i nqma da si *** to celia spor ot tam stana se pak tova e forym i seki moje da si kaje mnenieto az spiram pisna mi da ti otgovarqm na typite komentari pak i po ymnia ot stypva :)
  • #54
    666 ( преди 15 години )
    ало администраторите? слепи ли сте ? тука неква к*рва праи спам и си дава тапите саитове. ае раскарай са ***!
  • #53
    P.I.4 ( преди 15 години )
    мотиката и мегана- донякъде ми е забавно да наблюдавам жалките ви и безплодни напъни за поредната доза мисловна диария,но признавам си-понякога ми е трудно да хвана смисъла на латино написаните,бездарно несвързаните ви помиярско-ткзсарски бълвочи,които доста ярко издават селско-сърболандския ви произход. некадърни скопени пръчове.
  • #52
    ЗлатинаСавова ( преди 15 години )
  • #51
    123 ( преди 15 години )
    Повечето хора нямат нужда да си избиват комплексите със скъпи коли, а предпочитат тези пари да ги дадат за семейството си и децата си.
  • #50
    1123 ( преди 15 години )
    Аз несъм на това мнение, но както и да е.
fallback
Последни