fallback

Първи официални снимки на новата Astra

Малко изненадващо и рано се появиха първите официални снимки на новото поколение Opel / Vauxhall Astra.

Световната премиера на автомобила е планирана за есента на тази година, по време на автомобилното  шоу във Франкфурт. Интересно е, че наред със снимките на хечбека с пет врати, който първи ще бъде на пазара, Opel показва и скици на новата Astra GTC. Тя изглежда по-скоро като купе тип  fastback, отколкото като традиционен хечбек с три врати. Показана е и новата  Astra комби. Както се очакваше дизайнът на новата Astra е близък до този на много добре приетата на пазара Insignia. Приликата е доста голяма при фаровете, силуета и вратите. Като цяло новата Аstra изглежда доста по-спортно и динамично в сравнение с досегашното поколение. Opel все още не е публикувал снимки от интериора на автомобила, но предишни шпионски снимки показват, че и той е много подобен на това, което виждаме при Insignia. Таблото е с четири позиционирани дълбоко пред водача измервателни уреди и централна конзола с издигнат заден край. Всичките три варианти на новата Astra ще бъдат произвеждани на платформата на GM Delta, на която се произвеждат и моделите на  Chevrolet Cruze и Volt. За разлика от тях обаче, инженерите на  Opel са модифицирали шасито на Astra и поведението на пътя ще бъде по-динамично. Новата Astra ще се предлага с голям набор от бензинови и дизелови двигатели. Ще видим и изцяло новия бензинов двигател на GM с обем 1.4 литра, мощност варираща от 120 до 140 к.с. и максимален въртящ момент от 175 до 200 Nm. Версията на Astra хечбек с пет врати ще се появи на пазарите в Европа още до края на тази година. Astra GTC купе и версия комби ще бъдат на пазара малко по-късно, към средата на 2010 г.
Тагове:
fallback
  • #29
    Renault fan ( преди 15 години )
    Renault Megan Ruls!!!
  • #28
    MoTkO ( преди 15 години )
    neznam ot kade sa krali i dali sa krali ama taq kola i bez pari mi q dadat pak nqma da q vzema *** OPEL Subaru RULEZZZZZ
  • #27
    sd ( преди 15 години )
    Така е,*** си!И ако имаш Мерцедес ще е от преди 1988.Карай си го,това е наказание...,хи,хи,хи!
  • #26
    tupoo ( преди 15 години )
    haha, kvo narisuvali, kvo izliazlo:) ni6to ob6to da go ewa. karaite si ia. az kato po prost sam s Mercedes.
  • #25
    bs ( преди 15 години )
    Страхотна е!
  • #24
    до смешника ML649869 ( преди 15 години )
    Ти такава Вектра си имаш,но от 2006,дрипльо!
  • #23
    Борето ( преди 15 години )
    Супер си е колицата! Освен това, за голферите - нищо не може да се сравнява по тъпоизглед с гоуфа!
  • #22
    Най-бързия ML63 AMG ( преди 15 години )
    Супер е Астрата , аз глупостите да се разправям с *** не ми остана време за коментар.Пък и ми сантимент.,първата ми западна кола беше Вектра1.8 през далечната 1996 г.
  • #21
    oNANIst ( преди 15 години )
    oNANIsta se obadi.
  • #20
    NANI ( преди 15 години )
    идеята на фаровете е от Passat,що се правите на луди!
fallback
Последни