IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов по-силен двигател за Toyota iQ

От началото на юли тази година миниавтомобилът на Toyota iQ ще се предлага в Европа с нов бензинов двигател Dual VVT-i, с обем 1.33 литра и мощност 100 к.с.

Нов по-силен двигател за Toyota iQ
Наред с това, още в стандартното оборудване колата ще разполага със системата Stop & Start. 


Така с този двигател миниавтомобилът ще има комбиниран разход на гориво от 4.8 литра на 100 км и вредни емисии от CO2 113 г/км. Като екстра ще се предлага Multidrive - полуавтоматичната трансмисия на Toyota. С нея автомобилът ще има малко по-висок разход – 5.1 литра на 100 км и вредни емисии CO2 от 120 г/км.  
0 от 500
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    milena ( преди 15 години )
    Не знам,LUPI,има логика в това което е написал 18.Явно не е невеж *** като теб.Пък и кой ти бърка в *** кой какво мисли.Ти си Анонимния гей,вече дори не можеш да си скриеш злобарското излъчване.
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    petar ( преди 15 години )
    докато има такива заблудени от рекламата и платените статии в списанията хора като вас, ще ни пробутват *** като тази квадратна бездарна тротинетка.как може на това НЕЩО, да му викате кола? каква возия ще има този кашон? това и удар със снежен човек няма да издържи, пък камо ли с оплютото от вас БМВ 728...и ще ми искат за щайгичката 25 000 и нагоре хилки, при условие че индийците правят същата *** (тата нано) за 2500 долара...производителите съвсем се изтарикатиха и ни правят все повече на ***...дори и "нацистите" от АУТОБИЛД признаха в един от последните си броеве че това пластмасово недоразумение е неоправдано скъпо и некачественно
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    LUPI ( преди 15 години )
    Стига с тази еФтина реклама на хюндай колега!За каквато и марка кола да става въпрос, винаги се намира някой да намеси хюндай и прави впечатление че е добре запознат.
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    anton ( преди 15 години )
    напълно споделям мението за новите коли.Аз се чудя дели си струва тази Toyota или Hyundai i10.Защото i10 също има пълен комплект възд. възглавници и 4 звезди на краш тестовете,но е с 5 врати,много добър мотор 1.2 78 к.с. аналогичен на този 1.3 с променливи фази на клапаните,и е по-евтина.В Германия направиха бум.
  • #17
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    az kato vidia hora s darti bmw-ta biagam dale4e da ne se razpadne otgoremi. ni6to losho za novite bmw-ta.
  • #16
    0 rate up comment 0 rate down comment
    nani-mani ( преди 15 години )
    това е малко градско бижу, и аз смятам да я купя за жена ми. съжалявам такива на Трифорс, който предпичита 15 бмв без да му знае историята пред нов автомобил без значение марката. БМВ правят добри автомобили, но в българия то стана нещо като символ на КОМПЛЕКСАРИТЕ. това предимно важи за хората които купуват бмв за 5-10 хил лева., и така се връщаме на въпроса защо IQ е по скъпо защото има работещи спирачки за разлика от бмв 730 за 7000 евро.
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    407 best ( преди 15 години )
    Ако наистина си докараш такова БМВ както казваш,автоматично си слагаша табела "Аз съм въшкар,щото искам да се правя на голям,ама някак съм без пари".Стига вече с *** балканско мислене!
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    За тези пари ще си купя за 7000 Евро БМВ 728, ще го докарам, ще му платя акциза, ще му сложа газов инжекцион и ще го карам извън града с 200! И ето ти минимално замърсяване на околната среда. Пък вие си карайте Тойота АйКюх-кюх-кюх-кюх...
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Стефан ( преди 15 години )
    Вярно доста сериозна цена за автомобил от този клас, но все пак не забравяйте че главният конкурент на IQ ще е SMART Fortwo, а ако трябва да избирам между двата знаете кое ще е моя избор нали :)
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    badi ( преди 15 години )
    dobrehttp://***.toyota.de/cars/new_cars/iq/pricelist.aspxhubava e kolata stiga da ima bezumec deto da plati 12700 - 16300 evro bez doplnitelnoto oborudvane za tazki kola.