IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови данни за концепцията Alfa Romeo MiTo GTA

След като представихме първата снимка на концепцията Alfa Romeo MiTo GTA останаха някои съмнения, дали снимката появила се в интернет е истинска.

Нови данни за  концепцията Alfa Romeo MiTo GTA
Сега изданието Carscoop потвърждава истинността на първата фотография и предоставя нови данни и снимки от автомобила, този път хванат по време на движение във Валенсия, Испания. 


За лош късмет снимките са с ниско качество и направени от доста голямо разстояние, така че малко от детайлите на колата могат да бъдат видени. Все пак различават се тъмният покрив, страничните отвори за въздух, черните джанти и големите отвори за въздух на предната броня. 


Според официален източник на Carscoop, новата MiTo GTA ще има по-добър аеродинамичен коефициент благодарение на редица нови детайли по купето. Предната част ще бъде доминирана от големите отвори за въздух. Решетката ще бъде класическа, в новия стил на Alfa. 




Отстрани GTA ще бъде различавана по тъмните джанти с размер 19 цола и отворите за въздух в стила на 8C Competizione, както и по аеродинамичните прагове. В задната част на колата е преработена бронята в средата на която се забелязва двоен накрайник на ауспуха с широк диаметър. Задните светлини са изцяло нови. Отзад се вижда и нов спойлер с крило, който е по-широк в горната си част. 

В интериора на GTA нов ще бъде волана, инструментите на таблото ще имат ново графично оформление (скоростомерът ще свършва на 300 км/час). 


MiTo GTA Concept ще покаже новият турбобензинов двигател с обем 1.75 литра с мощност 240 к.с. Двигателят е разработен от инженерите във FPT - Fiat Powertrain Technologies, като в него са приложени редица нови технологии. Агрегатът предлага директно впръскване на горивото, dual VVT, и по определението на Alfa, „революционна сестема за управление”. 



Макар да не са публикувани данни за динамичните характеристики на автомобила, от Alfa нвърдят, че MiTo GTA 1.75 Turbo ще предлага ускорение сравнимо с това при двигателите с обем 3.0 литра. Концепцията MiTo GTA ще запази предаването само към предните колела от стандартната версия. 

Окачването на автомобила е преработено за да отговори на новите динамични качества на колата, като автомобилът е по-близо до пътя с 20 мм. Новото окачване е съвместно дело на Alfa Romeo и Magneti Marelli, а спирачната система е изцяло на Brembo.

По-късно днес Alfa Romeo официално представи MiTo GTA. Няма нови или различни данни от тези които ви представяме тук. Има нови снимки, които ви предлагаме. 






 
0 от 500