IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot обновява ....206

Peugeot публикува официална информация за модернизирания хечбек 206.

Peugeot обновява ....206
Няма грешка, става въпрос наистина за предишния модел на малкия автомобил, произвеждан от 1998 г. След модернизацията той ще бъде обозначаван като Peugeot 206 +. 


Всъщност това е един от най-успешните модели на Peugeot произведен до днес в 6.5 милиона броя и след като производството му продължава, логично е и той да премине през известна модернизация. 


Най-силна е промяната в предната част на 206+ която сега вече ще бъде в стила на следващото поколение 207. Променен е и капака на двигателя, нова предна броня с по-голям отвор за въздух, нови изтеглени фарове, различни фарове за мъгла. В задната част на Peugeot 206+ има лека промяна в бронята и в задните светлини. 


Интериорът на колата също е взел много от Peugeot 207. Ново е таблото, променени са отворите на вентилационната система, нова е архитектурата на централната конзола. 


На европейските пазари Peugeot 206+ ще се предлага с два бензинови двигателя с обем 1.1 и 1.4 литра и мощност, съответно 60 и 75 к.с., има и един дизелов двигател с обем 1.4 литра и мощност 70 к.с. 


Продажбите във Франция ще започнат към средата на тази година, с месец-два закъснение ще видим Peugeot 206+ и на другите европейски пазари.  
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    expert ( преди 15 години )
    карал съм 206 и сега 207.Не е най-добрата марка,определено.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    mn dobro tova e e nai dobrata marka avtomobil koito ne e karal toi ne znae
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    206 с най-много продажби!! Еми модела е в продажби от 1998г. сега сме 2009г. Тоест 11 години е на пазара а както се вижда производството ще продължава още години явно. Естествено ,че ако го продават още 11 години може и да стане най-продаваното Пежо на всички времена. Но Марките ,които държат на името си не произвеждат един модел повече от 8 години. Защото искат да са актуални . А при Пежо думата АКТУАЛЕН явно не стои на дневен ред. По скоро дневния ред започва с първа точка ОТЦЕЛЯВАНЕ.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Най-силна е промяната в предната част на 2061кво ви става бе много грешите нещо hahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D *** пежото 2061 злета