IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Премиера - Nissan GT-R SpecV

Само година, след като на автомобилният пазар се появи новият Nissan GT-R от компанията представиха официално бруталната SpecV серия на спортиста.

Премиера - Nissan GT-R SpecV
Въпреки че Nissan игнорираха тазгодишното автоизложение в Детройт, премиерата на атлетичният GT-R SpecV се състоя, но в Япония. 



В интернет пространството се появиха детайлни снимки и подробна информация за бруталната SpecV серия. Според говорителя на компанията, Nissan GT-R SpecV е изключителен, пистов автомобил с разрешение за движение по обществените пътища.



След като разгледахме подробните фотографии се съгласихме с това твърдение. При направата на Nissan GT-R SpecV е използван карбон и то много карбон. Предната маска, спойлерите, дори маркучите на новата спирачна система са изработени от лекия и здрав материал. 



Карбон откриваме и в купето на спортиста. Основата на Recaro седалките е изработена от специалната материя, а задните са премахнати с цел олекотяване на купето. Явно инженерите създали GT-R SpecV са работили главно в тази насока, защото 3.8 литровият twin-turbo V6 агрегат е останал с непроменена мощност. Увеличен, обаче е въртящият момент на агрегата, което е постигнато, чрез фина настройка на турбокомпресорите. По-този начин двигателя работи в по-ниски обороти, което спомага за по-доброто ускорение и по-ниския разход на гориво.



При SpecV, изпускателната система е изработена от титан, а олекотените ковани колела, карбоново-керамичните спирачки от Brembo и окачването Bilstein гарантират сигурното поведение на екстремно спортното возило.



Nissan GT-R SpecV ще се предлага изключително на японският пазар и то в лимитирана серия. От SpecV модела ще бъдат произвеждани по едва 10 боря на месец. Високотехнологичният Nissan е на пазара от началото на годината и се предлага на цена от около 130 000 евро.

Подробни фотографии на Nissan GT-R SpecV
0 от 500
  • #26
    0 rate up comment 0 rate down comment
    DeadFox ( преди 15 години )
    Пичове карал съм почти всички модели на Нисан които в момента се продават без Микра и Патрол и това че ги е купил Рено в което не съм много сигурен (последно си спомням за 15% участие на Рено) не ги е развалило като коли
  • #25
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    1bal sam vi lamborginitata i feraritata
  • #24
    0 rate up comment 0 rate down comment
    skyline ( преди 15 години )
    Тук срещнах доста смехотворни твърдения. Наистина трябва много да НЕ си запознат със съвременното автомобилопроизводство, за да твърдиш/те подобни непрофесионални мнения и подчертавам чисто субективни ОТНОШЕНИЯ.Нисан с този си модел буквално обърнаха надоло с главата "УЖ" доста спортните марки, а и с предходните от серия SKYLINE GT-R.Когато прочетете и се позаинтересувате в повечко от "махленски приказки- тип кафе при ачо", относно иновациите, технологията, динамични характеристики, параметри цена/качество, то тогава помислете и пишете невръстни коментари по отношение на този УНИКАЛЕН автомобил.п.с: а относно голфаджиите- съгласен съм:)
  • #23
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Иво ( преди 15 години )
    Всички знаем, че японецът е един изключителен автомобил, светкавично бърз, натъпкан с нови технологии и всъщност е реален конкурент на 911 GT2, а не на Carrera S...
  • #22
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Yokozuna ( преди 15 години )
    Carrera Turbo - извинявайте, там са 480 к.с неможах да намеря цената и това беше сравнителния тест Nissan GTR vs Carrera TurboНисана победи
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    golqma kola golqmo neshto ot fason sa q dokarali malko .... datsun s dvigatel reno chudno nema sho
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    nali se seshtate che qponcite ako praveha dobri koli kolekcionherite .... i shtatskite gazari shtqha da gi karat ..... a ne da si gi darjat za qponskiq pazar kakto komentira nekoi .... abe tuka mnogo bezumni izkazvaniq gledam imate be ... predi vreme cheta statiq tuka a zaglavieto besheREVIU NA NOVOTO VW CHIROKOi otgolu komentarite bqhaTOVA NOVIQ GOLF LI E ili ste tolkova neuki ... ili ste baq deca okolo max 25 godinki ... ili si gubite vremeto
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Carrera S Раб. обем : 3.8 куб.смМощност: 385 к.сЦвят: ЖълтИнтериор: Черен Допълнително оборудване:Цвят: Speed YellowИнтериор: BlackPDKПарктроникПодгряване на седалкитеПодпора за почивка на левия кракГерб на подглавницитеСтелкиСпорт хроно пакетЗатъмнена лента на челното стъклоЦентрална конзола в кожаКолона на волана в кожаКарбонов пакетПрагове на вратите от карбонНавигацияBOSE Съраунд аудио система CD/DVD-чейнджър CDC-4 за 6 дискаПодгряване на воланаМултифункционален волан за PDKАктивни светлиниВентилация на седалкитеТелефонен модулУниверсален аудио интерфейсЦена: 125375 EUR (с ДДС)
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Хм, по тая кола плюят хора които никога няма да имат щастието да си позволят нещо повече от Голф 2 GTI. Правят се различни коли за различните таргет групи. За едни може да не е добра за други да е перфектна. Ако не беше така щеше да има само един производител на автомобили в света и той щеше да прави ... Москвичи.
  • #17
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    http://***.porsche.bg/?go=idelivery&p=detail&newautoId=20