IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е серийната Supra

Снимка на колата в камион развълнува феновете на Toyota

Това е серийната Supra

Сайтът SupraMKV, създаден естествено специално за петото поколение на култовия японски модел Toyota Supra, първи публикува изображение на серийната версия на спортния автомобил.

Това е серийната Supra

Кадърът е направен в камион, по време на транспортиране на колата. Официалната премиера на новата Supra ще е през януари на салона в Детройт. Снимката показва, че серийната Supra ще има много общо в дизайна на предницата с концепта FT-1 от 2014 година, което също беше очаквано.

Това е серийната Supra

Новата Supra е изградена на платформата на новия BMW Z4, като разликите между японския модел и шестата генерация на бавареца не са само в дизайна. Първите версии на Supra ще получат 2-литров 4-цилиндров турбо мотор от BMW, след това ще има и по-мощна 2-литрова версия, както и вариант с 6-цилиндров двигател.

По-рано спортното подразделение на Toyota – Gazoo Racing публикува тийзър на колата, която ще покаже на салона в Токио след Нова година – GR Supra Super GT. Прототипът дава представа как ще изглежда състезателната версия на Supra за японския пистов шампионат Super GT.

Снимки: SupraMKV.com

Тагове: toyota toyota supra
0 от 500