IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е серийната Supra

Снимка на колата в камион развълнува феновете на Toyota

Това е серийната Supra

Сайтът SupraMKV, създаден естествено специално за петото поколение на култовия японски модел Toyota Supra, първи публикува изображение на серийната версия на спортния автомобил.

Това е серийната Supra

Кадърът е направен в камион, по време на транспортиране на колата. Официалната премиера на новата Supra ще е през януари на салона в Детройт. Снимката показва, че серийната Supra ще има много общо в дизайна на предницата с концепта FT-1 от 2014 година, което също беше очаквано.

Това е серийната Supra

Новата Supra е изградена на платформата на новия BMW Z4, като разликите между японския модел и шестата генерация на бавареца не са само в дизайна. Първите версии на Supra ще получат 2-литров 4-цилиндров турбо мотор от BMW, след това ще има и по-мощна 2-литрова версия, както и вариант с 6-цилиндров двигател.

По-рано спортното подразделение на Toyota – Gazoo Racing публикува тийзър на колата, която ще покаже на салона в Токио след Нова година – GR Supra Super GT. Прототипът дава представа как ще изглежда състезателната версия на Supra за японския пистов шампионат Super GT.

Снимки: SupraMKV.com

Тагове: toyota toyota supra
0 от 500
  • #11
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Знам и японска съм имал , наистина в Пежото е по тихо сравнено с Корола от 2008Но и двете коли са на светлинни години зад БМВ , Мерцедес , Ауди , Инфинити , Лексус
  • #10
    14 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Само можеш да се радваш на шумоизолацията в 407. Ти да знаеш в японска кола какво е...
  • #9
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Аз употребих думата ширпотреба и карам в момента Пежо 407 комби 2008гШирпотреба за мен са всички коли на цена под 60000лв. нови включително и това което карамШирпотребата са коли които са достъпни за повечето хора ( говоря за нови коли ) тези коли са ... как да ти кажа просто да имаш кола , иначе вътре са с възможно най евтените материали спестено е от всичко а най дразнещото е че е спестено и от шумоизолация
  • #8
    17 rate up comment 8 rate down comment
    PP ( преди 5 години )
    Мисля, че често се споменава думата ширпотреба, но не съм сигурен дали се знае какво означава. До ония Анонимен, би ли казал ти каква кола караш? Щото като изляза на улицата виждам само 15год. бмв ауди мерцедес и голфове. До другия дето японците правили грозен екстериор... я кажи ти какво караш и коя марка прави хубав екстериор- немците ли...дето променят нещо малко на 10год. ? Дай примери да ти разберем логиката или просто си хейтваш ей така?
  • #7
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Поредната илюзия ! На Toyota модела им е не рентабилен , но понеже има много заблудени фенчета маркетинговият директор е решил да им задоволи полюциите като им продаде Z4 със малко по различни ламарини и нова емблема и име
  • #6
    16 rate up comment 21 rate down comment
    Санчо Жълтура ( преди 5 години )
    Чудя се защо тези оризари се мъчат със спортни коли. Винаги са били трагични в този сегмент. Ако се направи класация по континенти на спортните коли произвеждани на тях дори Антарктида ще е пред Азия.
  • #5
    15 rate up comment 12 rate down comment
    zoom in ( преди 5 години )
    Както очаквах - ще запазят някои черти на концепта, който всички харесаха, но като цяло няма да изневерят на себе си и ще направят гр0зен екстериор, какъвто само японците могат...
  • #4
    19 rate up comment 0 rate down comment
    без Емоции ( преди 5 години )
    Гледам снимката и си мисля, че доста по-скромна предница има колата в камиона, в сравнение с прототипа за пистовия шампионат. . .
  • #3
    22 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Е нормално е да си бесен , но се успокой с един Приус Тойота и другите японски марки са за ширпотребата
  • #2
    27 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Никой фен на японското няма да я купи тази кошница с немско-китайски части.Феновете толкова години я чакаха тази кола, а накрая да им предложат това ашладисаното недоразумение. Бесен съм!