IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Почнаха шегите с рекорда на Porsche (ВИДЕО)

Вижте как старички BMW-та и дори Fiesta "изпреварват" Тимо Бернхард на Северната дъга

Почнаха шегите с рекорда на Porsche (ВИДЕО)

Броени дни, след като Porsche обяви за новия абсолютен рекорд на Северната дъга на „Нюрбургринг”, постигнат от хибридния прототип 919 Hybrid Evo, каран от Тимо Бернхард, в нета се появиха и първите клипове, които се шегуват с това впечатляващо постижение.

Почнаха шегите с рекорда на Porsche (ВИДЕО)

Като този, който ви предлагаме сега – добре направен фалшификат, в който няколко старички BMW-та и дори една Fiesta успяват да изпреварят Бeрнхард докато той преследва рекорда в планината Айфел.

Porsche запази абсолютния рекорд на Северната дъга, но предишното най-добро постижение беше на покойния Щефан Белоф, постигнато в квалификацията за „1000 километра на „Нюрбургринг” през 1983 година зад волана на прототипа от Група С Porsche 956. Белоф записва 6.11,13 минути, а Бернхард постигна 5.19,546 минути в най-добрата си обиколка.

0 от 500
  • #6
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    аз от млад съм фен на Ауди Имал съм А4 А6 ТТ Q5 всички нови от магазина Преди три години взех Макан и не мога да разбера за какво точно се спори в коментарите по долу
  • #5
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Кухо консервено фенче, защо не кажеш просто, че си я взел на тънко и нямаше пари да я обслужиш нито веднъж, а се режеш на всеки светофар и сега колата ти била виновна. Нашите Голфове, нашите Аудита как не се чупят така?Ам не сме файтонджий като теб. Та ВАГ групата не са ти виновни за мизерната заплата с коята не можеш да си поддържаш колата.
  • #4
    14 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Под хубава кола имаш предвид турската ти Тойотка ли, жълт ? Ние знаем, че си кух, ама ти надмина себе си. Та ти Ауди-то не можа да си го поддържаш , си тръгнал за ремонтите на Порше да мислиш. Смешен.
  • #3
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ти мани Порше да са си световно посмешище, ами ти, форумно посмешище, Дошка, изчисли ли пак колко фрейма на секунда е клипа ? Може по твои сметки времето да е 10 мин.
  • #2
    22 rate up comment 6 rate down comment
    Кой каквото може! ( преди 5 години )
    Едните правят рекорди,другите "майтапчийски"клипчета!
  • #1
    16 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    хахахаха грозничък монтаж