IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Почнаха шегите с рекорда на Porsche (ВИДЕО)

Вижте как старички BMW-та и дори Fiesta "изпреварват" Тимо Бернхард на Северната дъга

Почнаха шегите с рекорда на Porsche (ВИДЕО)

Броени дни, след като Porsche обяви за новия абсолютен рекорд на Северната дъга на „Нюрбургринг”, постигнат от хибридния прототип 919 Hybrid Evo, каран от Тимо Бернхард, в нета се появиха и първите клипове, които се шегуват с това впечатляващо постижение.

Почнаха шегите с рекорда на Porsche (ВИДЕО)

Като този, който ви предлагаме сега – добре направен фалшификат, в който няколко старички BMW-та и дори една Fiesta успяват да изпреварят Бeрнхард докато той преследва рекорда в планината Айфел.

Porsche запази абсолютния рекорд на Северната дъга, но предишното най-добро постижение беше на покойния Щефан Белоф, постигнато в квалификацията за „1000 километра на „Нюрбургринг” през 1983 година зад волана на прототипа от Група С Porsche 956. Белоф записва 6.11,13 минути, а Бернхард постигна 5.19,546 минути в най-добрата си обиколка.

0 от 500
  • #16
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ти самия поне си вярваш, браво, жълт орландовец.
  • #15
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    За сравнвние този модел на хонда е същата година, като аудито и я взех за същите пари. Вече около 50к километра съм и навъртял и съм сменил масла и филтри и накладки.А е на повече километри от аудито. Сглобката не скърца, като в а6така, материалите са по-добри и екстрите са повече.И ти ме убеждаваш, че трябва да поддържам дръгел на ваг само защото е ауди??? Пффф *** неземен.
  • #14
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Както то казах, аз всички тези неща съм ги изпитал на собствен гръб и затова казах, че предпочитам да карам хубав автомобил, който не изисква да се смени почти всичко в него след определени километри. Ако за теб има логика да дадеш 50% от стойността на премиум уш автомобил в ремонти в рамките на година и половина... Еми то значи си куха лейка. То всяка кола ако и сменяш непрекъснато части, ще върви и ще е ок. Въпроса, е че само глупаците ги доят непрекъснато и те са доволни.
  • #13
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Аз пък карам Хонда и не се мисля за различен. Тук има някакви първосигнални типове които се вкарват във филми японско срещу немско и тн. Е как може да поставяш под един знаменател толкова много японски и немски производители с толкова модели от различен клас под един знаменател. Лапешка му работа.
  • #12
    3 rate up comment 3 rate down comment
    ( преди 5 години )
  • #11
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    100 % от хондажийте крещят Вижте ме! Аз съм различен. И нашия Дошак пак смени самоличността си. Селчо, селчо малко ли те псувахме с колегата в другите сайтове.
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Хора, негативен не значе модерен, осъзнайте се. Да си прав и негативен не те прави по-добър.
  • #9
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тука некъф с Ауди 16-та потреба пише за комплекси. Муахахаха. Момче, продали са ти ауди, сещаш ли се :)
  • #8
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    И за 2015-та не ми говори, щот само аз и колегата Я. Станчев те тормозим от поне 5-6 години. Като лъжеш поне измисляй нещо смислено, не тия орландовски лъжи.
  • #7
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Скъсанаци сме щот караме Аудита ли ? Жълт, хората ще ти се смеят.А и ти нали по едно време караше Пежо, Хюндай ... или само когато много те настъпя тогава сменяш персонажа и никнейма. Баш скъсаначе с големи комплекси.