IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Експерти избраха най-проблемните автомобили на всички времена

В Топ 10 на тази американска класация преобладават японски модели

Американската организация Consumer Reports, което се занимава с оценка на автомобили, обяви своята класация за 10-те най-проблемни автомобила на всички времена. Тя е създадена въз основа на отзивите на потребителите в САЩ, както и на собствени тестове на екипа на изданието.
Ние като цяло се отнасяме скептично към някои оценки на CR по повод надеждност, но въпреки това една класация, обхващаща пет десетилетия и няколко милиона потребителски преживявания, заслужава известно внимание. Още повече, че в Топ 10 покрай чисто американските модели има и пет, които се радват на нелоша популярност на пазара втора ръка в България.


10-те най-проблемни автомобила за всички времена (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #10
    24 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    точно тия 3те дето са ги изтипосали на първите 3 места са К У Ч Е Т А. Нямат убиване просто.
  • #9
    20 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Паджерото? Исузото? А стига бе!
  • #8
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Странно от кога ниското качество, което си си купил е проблем? Че то тогава шкода,дачия и подобни трябва да са най-отгоре на класацията, там качеството е най-ниско винаги... ама като си го купуваш го знаеш това нещо.
  • #7
    12 rate up comment 4 rate down comment
    толкова безсмислена, ( преди 6 години )
    колкото и предишната за "най-добри" автомобили! Важното е да влизаме в сайт-а и да цъкаме + или- и ..рейтингът и заплатите скачат. Както и цената на символ за реклама. А за това са необходими "редакторчета" и дошовци!
  • #6
    27 rate up comment 1 rate down comment
    Доктора ( преди 6 години )
    Еха,тея са някакви нобелови лауреати явно,щом са стигнали до заключението ,че в смарт е някак.. тясно.Впрочем тя колата хич не е тясна,двама нормални човека си се побират..,сега ако си кравар 150 килограма,отивайки до Макдоналдс ще ти е тясно..
  • #5
    21 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Най-проблемни коли... преобладават японските и американски легени..Е добър ден.
  • #4
    15 rate up comment 9 rate down comment
    Аморфис ( преди 6 години )
    Експерти избраха най-проблемните автомобили на всички времена. И какво четем? За проблеми? Дали? А статистика на смъртните случаи?Стига сте подвеждали с глупави заглавия, станахте по-зле от жълтите вестници!
  • #3
    19 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хм, доста странна класация. Склонност към преобръщане и го номинират за най-проблемен?!Някой да не се е изгубил в превода случайно? Най-опасни или най-несигурни да, ама най-проблемни в случая не бих казал, че е точната дума.А колкото за преобръщането най-обръщащите се за които се сещам на прима виста ся:Гранд Чероки старите поколения, А клас, Ауди ТТ
  • #2
    22 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Значи ако ти се чупи всеки ден и седи постоянно в сервиза е супер безопасен и не влиза в тази класация.Разсмяхте ме "склонност на преобръщане при 60км" тези хора как карат бе.
  • #1
    31 rate up comment 7 rate down comment
    GTE ( преди 6 години )
    Аз поне очаквах да прочета основно за коли, при които има най-малко изминати километри срещу най-много направени ремонти, поради сбъркани инженерни решения или най-малко заложен ресурс. Както навремето бяха някой соцвозила и основен ремонт на двигател, ремонт на скорости или смяна на съединител се налагаха през 30 или 50, максимум 80 хиляди км.