IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Феновете на Lexus не харесват новия дизайн

В компанията се оправдават, че искат да привлекат младите хора

Феновете на Lexus не харесват новия дизайн

Новият дизайн на Lexus, в това число ветрилообразната решетка на радиатора, не се харесва на старите фенове на марката. Те са категорични, че той е прекалено радикален и прави автомобилите прекалено предизвикателни, съобщава CarBuzz.

Феновете на Lexus не харесват новия дизайн

„Този тип решетка на радиатора е наша фирмена черта. При някои модели тя е по-открояваща се, отколкото при други. Това не се харесва на по-старите ни фенове. Непрекъснато ми се обаждат дългогодишни клиенти, които в продължение на 45 минути обясняват колко са разочаровани”, коментира вицепрезидентът на Lexus – Джеф Брекен, който е начело на американския офис на марката.

Феновете на Lexus не харесват новия дизайн

Топ-мениджърът допълни, че експресивният дизайн трябва да помогне на марката да привледе нови клиенти, особено от по-младата аудитория. В момента средната възраст на купувачите на Lexus е 60 години и в компанията правят всичко възможно да я намалят. Затова Брекен призова старите фенове на Lexus да останат верни на марката, тъй като компанията работи в дългосрочен план.

Феновете на Lexus не харесват новия дизайн

Първият модел на марката, при който дебютира новият фирмен стил, е хибридният хечбек CT 200h (на снимката) . Машината с напълно преработена предна част бе представена през 2013 г. А последният вариант на решетката на радиатора се появи при концепта LF-1 Limitless (на горните две снимки), който трябва да демонстира новия фирмен стил на Lexus.

Снимки: Lexus

Тагове: lexus
0 от 500
  • #19
    21 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Пожелавам на всички български пенсионери по един пенсионерски автомобил.
  • #18
    20 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Луксус е симвил за надеждност, затова и продават много в USA. Дизайна им е ориентиран към по-младите незакостеняли хора. Имат най-добрата хибридна технолигия, все пак те бяха първите, които я вградиха серийно. Немците още се учат да правят хибриди. Като става дума за Хибрид всички се сещат за Тойота и Лексус.
  • #17
    16 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    В момента средната възраст на купувачите на Lexus е 60 годинитова каза ВСИЧИКО по темата за японските легени !точкакрай !
  • #16
    10 rate up comment 10 rate down comment
    кои фенове ( преди 6 години )
    феновете? феновете на кое? на тойота?
  • #15
    17 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Мисля, че на всички стана ясно коя е пенсионерската марка. Очевидно е, че Toyota/Lexus ги купуват пенсионери за които е все тая какво ще карат.
  • #14
    16 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Lexus винаги са били с катастрофален дизайн. Лошото е че и БМВ тръгнаха по този път.
  • #13
    19 rate up comment 12 rate down comment
    Чък ( преди 6 години )
    На живо до момента тези които се виждат у нас си изглеждат съвсем модерно и в никакъв случай не прекалено агресивно. Въпрос на вкус, те си решават на какво разчитат и какви клиенти ще привличат.
  • #12
    16 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Алоооо, нищо не разбирате.Дизайна е такъв, благодарения на гъвкавата и едновременно качествена стомана на Кобе Стийл.Също трябва да се споменат и двигател на Тойота,мултимедия на СсангЙонг,електроника на Рено,запотяваща изкуствена бяла кожа,и целия град Адапазаръ в Турциядопринасят за този шедьовър.
  • #11
    15 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ахаха, средна вузраст 60 години, а тука тръбят че VW и Мерцедес били пенсионерски марки. Фактите ги закопаха безнадеждно. Настана смут в редиците на жълтите легени и канички.
  • #10
    21 rate up comment 20 rate down comment
    естествено! ( преди 6 години )
    Няма как човек с нормални възприятия да хареса подобен лъскав леген с голям комарник. Дори и дебилни пенсионери с пари и възраст 60+.