IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW Group обяви забележителни резултати за годината

Концернът ще завърши годината на първо място по продажби

VW Group обяви забележителни резултати за годината

Германският производител Volkswagen Group е постигнал „забележителна оперативна печалба през изминалата 2017 г.” Това обяви генералният директор на концерна Матиас Мюлер в интервю за Welt am Sonntag. Точните цифри ще бъдат публикувани през март 2018 г.

VW Group обяви забележителни резултати за годината

Мюлер е на мнение, че групата Volkswagen ще подобри рекорда си по продадени нови автомобили за една година. През 2016 г. концернът завърши с 10,3 млн. продажби, което го направи най-големият производител в света. Преди това в продължение на 4 години начело беше Toyota.

Само преди дни японците официално съобщиха, че ще завършат 2017 г. с 10,35 млн. продажби. Това означава, че ако Volkswagen подобри постижението си от миналата година, то той отново ще задмине големия си конкурент.

Шефът на концерна допълни, че скандалът с дизеловите двигатели вече е преодолян. Мюлер обаче не пропусна да разкритикува инициативата за намаляване на вредните емисии в европейските страни, като според него това ще донесе сериозни проблеми на всички автомобилни производители.

Снимка: Volkswagen
 

Тагове: vw group
0 от 500
  • #13
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Психолог ( преди 6 години )
    Всеки е свободен да кара каквото му харесва.Ако е загрижен за екологията а и не само,ще избягва да си взема дизел.имал съм преди 9 години фв,не останах доволен и така,но що дизели се карат по света,ако бяха само фв ок,ама всички имат, проблема е масов а не е само на собствениците.За лексуса да ти пратя номера на рамата ако искаш,психично болни човеко.Явно някой голфаджия тди ти е взел жената,оттогава не си с ума си и тотално си изперкал и озлобял към фв,плюеики ги във всяка тема и по всеки повод
  • #12
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Умен ( преди 6 години )
    А бе що се занимавате с глупости има хиляди марки карайте квот ви е на сърце и тва е!Така или иначе никой няма да убеди другия в правотата си!
  • #11
    13 rate up comment 6 rate down comment
    FF ( преди 6 години )
    Швабен си Дошен..бегом с транспарант пред некоя рафинерия.Като затвориш 3,ела да се обадиш. Що бе Лексус само за богопомазани л ие тоа кашон.Боже боже..Зум Дрън..ти или си т..или си двойно тп.Къде ти се привидяха водордни талиги.Ти имаш ли.Аз мога да кажа ,че Койота са изостанала фирма, как може в 21 век да нямат мотор на фотонно гориво,егати пропадналата фирма.Сега как е а ? :)
  • #10
    8 rate up comment 18 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 6 години )
    Психо, *** много несправедлив тоя свят бе! "Ненормалниците" като мен на свобода, европейската комисия с официални данни за стотици хиляди жертви годишно в резултат на вредните емисии на любимия концерн, пък прилежните ви меринджеи с ефективни присъди..На всичко отгоре пък ти си бил имал Лексус. Ха-ха, случайно нещо да си се объркал?
  • #9
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Zoom-zoom ( преди 6 години )
    Дали има статистика кой колко хибрида, електрички и водородки е продал?! А, чакай, те ВАГ нямат водородка още...
  • #8
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Само за протокола,карам Лексус, затова ме е яд като ти чета мненията,ти си срам за феновете на японското автомобилостроене,не бива такива ненормалници първо да са част от обществото,второ да им се дава достъп до кола,трето да им се дава достъп до интернет.колкото по-бързо те приберем толкова по-добре.мястото на лудите е в психодиспансера а не на свобода.
  • #7
    18 rate up comment 8 rate down comment
    Психолог ( преди 6 години )
    ,въпросът е че ти си освидетелстван луд,който повтаря едно и също като мантра,това че никой не ти обръща внимание в обществото не означава че трябва всички хора трябва да ти четем глупостите вместо да се води нормална дискусия и да се чете форума с удоволствие и разум.Ти такъв нямаш и е крайно време психото да си те прибере,и за теб ще е по добре,току виж малко се пооправиш.няма значение фау-ве,тойота,нисан или друга марка,всеки според това което му харесва,но ти не трябва да си на свобода..
  • #6
    9 rate up comment 14 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 6 години )
    Тойота продава повече, а пък печели тройно повече и то по официални данни, а не по пропагандни партенки. Но не в това е въпросът.
  • #5
    12 rate up comment 16 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 6 години )
    Не просто излъгаха, ами изтровиха - съвсем съзнателно при това.
  • #4
    22 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Швабена и Дошо си лаят...ВАГ продаватМухахаа