IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващото Renault Captur ще получи нови турбомотори

Кросоувърът ще порасне на размери и ще се предлага в хибриден вариант

Следващото Renault Captur ще получи нови турбомотори

Първи подробности за следващото поколение на кросоувъра Renault Captur бяха разкрити от изданието Auto-Moto.com. Премиерата на модела ще се състои през 2019 г., като тогава ще стартират и продажбите му.

Следващото Renault Captur ще получи нови турбомотори

След смяната на генерациите автомобилът, който е изграден на платформата на петото поколение на Renault Clio, ще порасне на размери. Дизайнът на кросоувъра ще бъде в стила на концептуалните Renault TreZor и Symbioz.

Увеличените габарити ще доведат и до по-голямо пространство в салона. За интериора ще бъдат използвани по-качествени и скъпи материали. Предвижда се и поставянето на нова информационно-развлекателна система с увеличен сензорен дисплей.

Гамата двигатели ще включи новия 1,3-литров бензинов турбомотор, съвместна разработка на Renault и Mercedes. Двигателят беше представен само преди дни като ще се предлага в три варианта на мощност – 115, 140 и 160 к.с. За новия Captur ще бъдат достъпни само първите два варианта.

Кросоувърът ще се предлага и със сегашните дизелови мотори на модела. В компанията-производител предвиждат и хибридна модификация.

Снимка: Auto-Moto,com

Тагове: renault captur
0 от 500
  • #4
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    До анонимния е ти щом си си взел ренаулт по твоите думи си нямаш и на представа от автомобили.Кво дириш тогава у автофорум отивай у сайт за готвене и коментирай как се приготвят салати!
  • #3
    18 rate up comment 9 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Рено нямат стигане пускат нечовешките модели.нямат един слаб модел и мачкат всичко сега идва и новият Алпин който е феноменален и ще разстреля от упор Порше кайман.Французите винаги са били сред лидерите в автомобилостроенето но сега направо размазаха германците както никой друг а италианците са просто едни статисти в по.но.илм!
  • #2
    7 rate up comment 14 rate down comment
    Друг анонимен ( преди 6 години )
    И скърцането, тропането, постоянните дефекти в ходовата част, електрониката (доколкото въобще я има), сервиза и т.н. и т.н.
  • #1
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Трябва съвсем да си нямаш представа от автомобил за да си купиш Рено..., като нямам предвид двигателите им, а управляемостта.Скоро взех новия Меган, рент, за три дни, 1350 км. му навъртях. Двигателят беше дизелов, без проблем държи 150 км., сравнително икономичен, но управляемостта и най-вече клатушкането по завоите са отврат. Няма да коментирам алогичните чистачки, евтиното табло, по което имаше лампи, повече от коледна елха и предната греда, която скрива голяма чадт от обзора.