IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 инструмента, които всеки любител механик трябва да има

Защо ви трябва нов крик и какво е динамометричен ключ?

Едва ли съществува автомобилен ентусиаст в света, на който поне веднъж да не му се е приискало да почовърка нещо сам по автомобила си. Понякога става въпрос за практично пестене на пари от посещение в сервиз, но в повечето случаи подобни решения са обвързани с естественото човешко удовлетворение от това, че си успял да поправиш нещо сам, без чужда помощ.

    
инструменти, ремонт, двигател

  
Ако установите, че дребните задачи по автомобила ви се отдават, най-вероятно ще се изкушите да се захванете и с по-сложни. Каквото и да решите, няма как да се разминете без някое съществено оборудване. Това са 10-те инструмента, които всеки любител механик трябва да има. Те ще направят живота му по-лесен и безопасен, а удовлетворението от свършената по колата работа много по-голямо.


10 изключително полезни инструмента за всеки ентусиаст (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Wrangler Rubicon ( преди 6 години )
    Ами така е. Те масово почитателите и собствениците на бмв-та и всякакви *** немски бараки са такива... Друго освен тяхното не съществува. Здрави били-да ама не. Ако не вярвате немски фенове, разтъресете се; има доста информация под най-различна форма, кое наистина е здраво и кое- просто една щайга за гъзари.
  • #1
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тоя E46 голям фантазьор! Сигурно и летящи чинии е виждал! Звездите му го говорят! Голям луфт има в междуушното пространство!