IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Сайт продаде 350 Alfa Romeo Giulia за 33 секунди

Италианските машини разграбени при завръщането си на китайския пазар

Сайт продаде 350 Alfa Romeo Giulia за 33 секунди

Китайските клиенти на Alfa Romeo демонстрираха рекорден интерес към новия модел Giulia и купиха 350 коли за точно 33 секунди.

Китайци чупят рекорди заради Alfa Romeo Giulia

Успешната търговска операция беше осъществена от онлайн платформата Tmall, която е собственост на гиганта Alibaba, а разпродажбата на италианските седани беше част от промоцията Tmall Super Brand Day и маркира завръщането на марката на местния пазар.

290 от тези коли са версия Milano с 2-литров бензинов турбо мотор, а цената им китайски юани се равнява на 62 900 долара.

Другите 60 автомобила обаче са много по-интересни – те са от версията Quadrifoglio Verde с мощност 510 конски сили и цена 149 000 долара, което в Китай се равнява на малко над 1 милион юана.

Това е втората успешна разпродажба на марка на FCA на платформата Tmall. През март миналата година Maserati продаде 100 бройки Levante за 18 секунди, като използва абсолютно същата схема, като цената на всеки един от автомобилите беше 146 000 долара.

0 от 500
  • #8
    12 rate up comment 20 rate down comment
    жалки фЕатаджии ( преди 7 години )
    Не "си пиша глупости",а просто правя "copy-paste" на публикувани материали на HNTSA.Леките сервизни акции обхващат 100% от произведените и продадени автомобили.Факт!Не карам Голф повече от 22год.,но споменът за за него винаги е бил приятен.И не съм си позволил лични нападки,определения или обиди,просто защото имам аргументи за написаното. Там където свършват аргументите,започват глупостите. Но как да прецениш това,за което е необходимо малко знание,интелект и култура.Така,че...
  • #7
    17 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    FCA си продава гоуфаджийте реват, нищо ново. На село не ги карат и водят до комплекс явно...
  • #6
    26 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Малеее момче имаш проблеми и тежки комплекси от Алфа и италианците май?Сам си пишеш глупостите, сигурно си и вярваш. Абе шизофренична личност си.Така е като караш гоуф ( така де когато излезе от сервиза за ден два) и всеки с италиански автомобил те засрамва, като те задмине...А за мазерати направиха няколко леки сервизни акции, нищо кой знае какво софтуери. Не е като порше да убиват хора с дефекти ( като Уокър ) или пък да се самозапалват, като други представители на концерна.Абе зле си..
  • #5
    9 rate up comment 22 rate down comment
    жалките фЕатаджии ( преди 7 години )
    И докато Леванте беше поне доставено,преди да се върне 100% в сервизите,Алфата може и да не пристигне до клиентите си!Жалки трикове да се щуми около фалиращата ФСА!
  • #4
    9 rate up comment 20 rate down comment
    жалки фЕатаджии ( преди 7 години )
    Поредната сервизна кампания пак е предизвикана от възможен дефект на трансмисиите. Осемстепенният автоматик явно продължава да превключва самостоятелно на неутрален режим. Проблемът с изключващите се двигатели също не е отстранен напълно.
  • #3
    9 rate up comment 21 rate down comment
    жалките фЕатаджии ( преди 7 години )
    Черната серия продължи и през февруари, когато бяха отзовани Levante, Ghibli и Quattroporte заради възможни повреди по снопа от кабели, захранващи механизмите за електрическо регулиране на седалките, за да се избегне риск от късо съединение.
  • #2
    9 rate up comment 21 rate down comment
    жалки фЕатаджии ( преди 7 години )
    Миналия декември Maserati отзова всички продадени всъдеходи от новия модел заради проблеми с електрониката в студено време и възможно изключване на камерата за движение на заден ход. През януари пък собствениците на S-версията на Levante трябваше да посетят сервизите за преинсталиране на управляващия софтуер на бордовия компютър. Кампанията се наложи заради риска от самоизключване на двигателя и самоволно превключване на скоростната кутия на неутрална при ниски скорости
  • #1
    9 rate up comment 22 rate down comment
    жалките фЕатаджии ( преди 7 години )
    3 299 кросоувъра Levante, продадени на територията на САЩ, ще трябва да посетят сервизите на Maserati за отстраняване на възможни неизправности, съобщава американската Национална служба за безопасност на пътното движение (NHTSA). Това е четвъртата кампания, обявена от елитния италиански производител в рамките на четири месеца.