IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Сайт продаде 350 Alfa Romeo Giulia за 33 секунди

Италианските машини разграбени при завръщането си на китайския пазар

Сайт продаде 350 Alfa Romeo Giulia за 33 секунди

Китайските клиенти на Alfa Romeo демонстрираха рекорден интерес към новия модел Giulia и купиха 350 коли за точно 33 секунди.

Китайци чупят рекорди заради Alfa Romeo Giulia

Успешната търговска операция беше осъществена от онлайн платформата Tmall, която е собственост на гиганта Alibaba, а разпродажбата на италианските седани беше част от промоцията Tmall Super Brand Day и маркира завръщането на марката на местния пазар.

290 от тези коли са версия Milano с 2-литров бензинов турбо мотор, а цената им китайски юани се равнява на 62 900 долара.

Другите 60 автомобила обаче са много по-интересни – те са от версията Quadrifoglio Verde с мощност 510 конски сили и цена 149 000 долара, което в Китай се равнява на малко над 1 милион юана.

Това е втората успешна разпродажба на марка на FCA на платформата Tmall. През март миналата година Maserati продаде 100 бройки Levante за 18 секунди, като използва абсолютно същата схема, като цената на всеки един от автомобилите беше 146 000 долара.

0 от 500
  • #18
    6 rate up comment 11 rate down comment
    И сега ... ( преди 7 години )
    чайниците ще чакат 35години да ги направят/доставят макаронаджиите! )))))))))
  • #17
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Абе това са сервизни акции при мазерати и техните модели...Вие даже незаете и по какво плюете бе.Ужас какви хора сте просто не е истина.
  • #16
    8 rate up comment 5 rate down comment
    v-1 ( преди 7 години )
    Както е писал колегата със интересният 'ник", Алфа имат доста проблеми с качеството на Джулия. Модулите с лостовете за фарове, типтроник и чистачките се правят в Бъгария. И пробелм и точно с тях от края на миналта и началото на тази година и точно за това са тези акции - проблем със задната камера, и проблеми с кабелите за аеърбега.Та в този ред на мисли, те че е стигнат до собствениците ще стигнат. На външен вид и двигател е супер новата Алфа, но качеството на есичко друго е под въпорс.
  • #15
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Д ( преди 7 години )
    Пропуснах да добавя, че си чакам моята Джулия до 3 месеца :)
  • #14
    17 rate up comment 2 rate down comment
    Д ( преди 7 години )
    Аз преди 2 седмици правих тест драйв на Giulia Veloce 2.0 бензин, 4x4, 280 конски сили в България и останах очарован. Интериор, екстериор, управление - човек рядко среща такива коли в днешно време. Дано да са здрави и да изкарат Алфа на зелено. Искрено им го пожелавам, защото разбират как да направят истински автомобил.
  • #13
    31 rate up comment 5 rate down comment
    ko4o ( преди 7 години )
    Gulia в действителност е превъзходна кола. Казвам го от личен опит, тъй като преди две седмици имах възможността да покарам за един уикенд Gulia дизел 180к.с. в Германия. Превъзходно управление, приличен двигател, а осем степенната скоростна кутия е блестяща. За "разбиращите" от автомобили бих желал да ги информирам, че в ежедневието ми карам БМВ ф10.
  • #12
    16 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    То и тойта прави сервизни акции, ама навсякъде е на 1во място по надеждност и по удовлетвореност на клиентите им нали?
  • #11
    26 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Пич на тебе "ника" ти съдържа лична обида към хората каращи фиат.А сервизните акции се правят от компании, които са загрижени за клиентите си. Във Ваг ще ти вземат пари, за да ти оправят задната камера сеш се ?Мизерията и плиткоумието ти са безгранични, за комплексите няма какво да говорим дори.Какво да говорим за милионите автомобили на ваг с ремонт платен от клиентите на двигателите им 1.2,1.4 .. както и на останалите им ДОКАЗАНИ дефекти.Проста тиква си моето момче.
  • #10
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Я ти се гръмни някъде с 180 км/ч с твоя италиански "танк", па да видим вашия концерн кви "коли"правят.
  • #9
    19 rate up comment 8 rate down comment
    До жалкия феатажия ( преди 7 години )
    Оака се здраво момчето като прочете статията за любимките ми как ги грабят. Дерзай момче