IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW обнови M3

Увеличени са допълнителните опции за спортния седан

BMW обнови M3

Първи снимки и информация за обновеното BMW M3 бяха публикувани от изданието BMW Blog. Седанът, моделна година 2017, е получи променена оптика и допълнителни опции, а продажбите му ще стартират през пролетта.

BMW обнови M3

За сегашното M3 това е втори фейслифт, след като цялото семейство BMW 3-Series бе обновено през 2015 г. Сега спортната версия на модела е получила различна предна оптика в стила на купето 4-Series, както и нова конфигурация на светодиодните дневни светлини, които вече се съединени с решетката на радиатора.

BMW обнови M3

В салона изменения почти няма, като единствената новост е светещото лого М на предните седалки. Очаква се, че като опция за модела ще се предлага цифров панел, който ще може да се настройва от водача, но това не е официално потвърдено от производителя.

BMW обнови M3

Силовият агрегат на М3 не е променян. Той е същият, с който разполага и фейслифта на купето M4 – 3,0-литров мотор с 6 цилиндъра и 2 турбини, развиващ 431 к.с. С механична скоростна кутия той позволява ускорение от 0 до 100 кмч/ч за 4,3 секунди, а със 7-степенен автомат – за 4,1 секунди.

BMW обнови M3

Срещу доплащане като за купето (M4), така и за седана (M3) е достъпен пакетът Competition Package. Благодарение на него мощността на автомобила се увеличава с 19 к.с., а времето за ускорение от 0 до 100 км/ч се намалява с 0,1 секунди.

Снимки: BMW Blog

Тагове: bmw m3
0 от 500