IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW обнови M3

Увеличени са допълнителните опции за спортния седан

BMW обнови M3

Първи снимки и информация за обновеното BMW M3 бяха публикувани от изданието BMW Blog. Седанът, моделна година 2017, е получи променена оптика и допълнителни опции, а продажбите му ще стартират през пролетта.

BMW обнови M3

За сегашното M3 това е втори фейслифт, след като цялото семейство BMW 3-Series бе обновено през 2015 г. Сега спортната версия на модела е получила различна предна оптика в стила на купето 4-Series, както и нова конфигурация на светодиодните дневни светлини, които вече се съединени с решетката на радиатора.

BMW обнови M3

В салона изменения почти няма, като единствената новост е светещото лого М на предните седалки. Очаква се, че като опция за модела ще се предлага цифров панел, който ще може да се настройва от водача, но това не е официално потвърдено от производителя.

BMW обнови M3

Силовият агрегат на М3 не е променян. Той е същият, с който разполага и фейслифта на купето M4 – 3,0-литров мотор с 6 цилиндъра и 2 турбини, развиващ 431 к.с. С механична скоростна кутия той позволява ускорение от 0 до 100 кмч/ч за 4,3 секунди, а със 7-степенен автомат – за 4,1 секунди.

BMW обнови M3

Срещу доплащане като за купето (M4), така и за седана (M3) е достъпен пакетът Competition Package. Благодарение на него мощността на автомобила се увеличава с 19 к.с., а времето за ускорение от 0 до 100 км/ч се намалява с 0,1 секунди.

Снимки: BMW Blog

Тагове: bmw m3
0 от 500
  • #13
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Единственото ... ( преди 7 години )
    смислено подобрение на тази кола е поставяне на системата X drive.Иначе до лятото в гаража ...
  • #12
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Пецата ( преди 7 години )
    TDI е вечен.B BG 2050-тa ще ги караме oще.
  • #11
    5 rate up comment 4 rate down comment
    фермера ( преди 7 години )
    Докторе,никаква нова М3 няма да има.Към 2020 ще има сного електрички който ще ускоряват под 4сек.Някой от тях ще са китайски.Да дадеш толкова пари за Мсерия и да те дръпне някой програмист закъсняваш за работа не е добра сделка.А към 2025 тези с дизели с три турбини ще си ги карат на село.Интересни времена предстоят!
  • #10
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Няма го Дoшо, да ви каже що за стока е BMW
  • #9
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Porsche 911 ( преди 7 години )
    Вярно че не са леTни , не са никакви , набедени за спортисти.
  • #8
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Бай Йух ( преди 7 години )
    Летен ти е мозъка, щот е гладък като слик:) А М-ката си е М-ка, кола мечта.Ае със здраве:)
  • #7
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Коментар ( преди 7 години )
    Много е добро, единственото нещо което ме дразни е, че нямат комби с емблемата М3!
  • #6
    5 rate up comment 8 rate down comment
    TDI - Power ( преди 7 години )
    BMW са летни автомобили , иначе е красив безспорно
  • #5
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    KLASIKA - Хейтър номер едно си.
  • #4
    8 rate up comment 10 rate down comment
    KLASIKA ( преди 7 години )
    Не ви ли се реве?!?Все по-грозно..,криво и има ли такава форма?!?Както виждаме има и е толковаоригинална,ЧЕ НЯМА ПОВЕЧЕ НАКЪДЕ......?!?!?!?!?!?!?Превъзходните кръгли фарове емблемата на БМВ изчезнаха и на тяхно място дойдоха кръгло-стилистични , а сега са станали:- квадратно-трапецовидни-остромногоъгълни.....?!?!?! Що за дизайн,що за БМВ ?!?!?...Отпред е зверска недомислица с тия спойлери!!!...Все едно разярен кривозъб глиган сее пяна от побъркване и рови земята ?!?!?..Решетката е като на умираща акула ,/НИКОГА ДА НЕ СТАВА ТОВА И ДА НЕ ГО ЧУВАМ НИКОГА-НИКЪДЕ!!! /.....,предния капак е удрян с чукове за да станат тези странно получени кривини и асинхронизации...?!?!!Ще направя единствено правилното https://imageshack.com/i/pnlwLCvgj за БМВ което заслужава !!!!Ще му върна фаровете :-енигматична поличба !!!!,заедно с ФИРМЕНАТА решетка ,ще премахна кривия капак и тежко-психо-нараняванията на душата при взора на очите върху спойлерите.....-Б О Ж Е !!!! Що за психотроп и педихрик ги есложил отпред да се шегува с БМВ ?!?! Що за паралипсис и клипторнемен му е позволил да влезне в сградата на БМВ ?!?!? И що за нервно-пуартокретенист е допуснал такива хора да се разхождат там ?!?!? Аз не познавам такива хора и не познавам хора които познават такива хора !!!!!!!! Опазили ме светиите !!!!! Сега признайте,че ако това се появи за БМВ ще клекнем и ще погледнем нагоре ....:-там през светлината на светлинните години и търсейки този който бави,но не забравя ...ЩЕ ИЗКРЕЩИМ БЕЗ ГЛАС ,НО РАЗЦЕПВАЙКИ ПЛЪТНОСТА НА ВЪЗДУХА , С ОБЛЕКЧЕНИЕ И ДУШЕВЕН ПОКОЙ : .... .Д О Й Д Е И П Р О М Е Н И В С И Ч К О Н А В Р Е М Е !!!!!СЛАВА ТЕБ !!!!!