IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новите модели на Volvo вече имат Skype

Компанията предлага по-лесен и евтин начин за комуникация

Новите модели на Volvo вече имат Skype

Volvo стана първият производител, който предлага приложението на Skype, заредено в системата на своите автомобили от серията 90. Програмата ще е достъпна за седана S90 и комбито V90, както и за кросовъра XC90. 

Skype на борда на новите модели на Volvo

С използването на Skype в автомобила, хората, които са повече в движение, но трябва да поддържат връзка със своите колеги, при това лесно и евтино, да водят видео разговори и да прехвърлят файлове. 

„Всеки от нас е имал подобни изживявания – обясни вицепрезидентът на Volvo, отговарящ за системите за свързаност Андерс Тилман-Микиевиц. – В колата сме, а искаме да се включим в конферентен разговор. Тогава или изпускаме телефона, или не уцелваме пин кода, за да се включим в разговора. И освен това, вниманието ни не е насочено върху пътя, а върху телефона. С добавянето на функцията Skype for Business всичко това се оправя.” 

В същото време във Volvo проучват възможността водачите на техните автомобили да използват и „интелигентния личен асистент” Cortana на Microsoft.

Снимка: Volvo

0 от 500
  • #5
    35 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Нещо не разбирам що за новина е това,като от години го има.Скайп дори бих казал че повечето хора вече не ползват.Скайпа умря откакто го взеха майкрософт.Вече има много други програми които са по-добри и не товарят.Шведите т.е. китайците се излагат с тази новина.....
  • #4
    14 rate up comment 29 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Разцепва с тази китайска мултимедия за 300 кинта, а балъците си взимат Волво за 100 бона.
  • #3
    10 rate up comment 25 rate down comment
    148 ( преди 7 години )
    Уот сЕп :)))))))Този ми оправи деня!Евала пич, го ляма раб'та си.
  • #2
    7 rate up comment 28 rate down comment
    Росен ( преди 7 години )
    Дайте да видим колко палеца надолу ще получи тоя джедай :D ***
  • #1
    40 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Лелеееее, тез открили топлата вода с тоя скайп. Абе то го ляма екстра бе хахаха!Е аз тая екстра е имам от 2 г. на моето мултимедийно 2 дин авто-радио с ос андроид. И много други програмки имам и карта на гпс-а за всяка държава в света мога да си дръпна. И вайбър имам даже и УотсЕп дори, ама как не се бях сетил, че в края на 2016 г. от волво ще направят такова епохално откритие, а к0медиантите ще ни сведат инфото на нас непросветените хахаха.между другото устройството ми е китайче за 300 кинта.