IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новите модели на Volvo вече имат Skype

Компанията предлага по-лесен и евтин начин за комуникация

Новите модели на Volvo вече имат Skype

Volvo стана първият производител, който предлага приложението на Skype, заредено в системата на своите автомобили от серията 90. Програмата ще е достъпна за седана S90 и комбито V90, както и за кросовъра XC90. 

Skype на борда на новите модели на Volvo

С използването на Skype в автомобила, хората, които са повече в движение, но трябва да поддържат връзка със своите колеги, при това лесно и евтино, да водят видео разговори и да прехвърлят файлове. 

„Всеки от нас е имал подобни изживявания – обясни вицепрезидентът на Volvo, отговарящ за системите за свързаност Андерс Тилман-Микиевиц. – В колата сме, а искаме да се включим в конферентен разговор. Тогава или изпускаме телефона, или не уцелваме пин кода, за да се включим в разговора. И освен това, вниманието ни не е насочено върху пътя, а върху телефона. С добавянето на функцията Skype for Business всичко това се оправя.” 

В същото време във Volvo проучват възможността водачите на техните автомобили да използват и „интелигентния личен асистент” Cortana на Microsoft.

Снимка: Volvo

0 от 500
  • #15
    6 rate up comment 0 rate down comment
    :) ( преди 7 години )
    Това, че не разбираш нещо, не прави него глупаво, а теб. Говоря за корпоративни централи - за да влезнеш в конферентен разговор до сега се налагаше дa се набира освен телефон и пин код за съответната среща, за да не влизат случайни. Това е значително улеснено при ползване на SfB. Няма нищо общо с пина на sim. Разбирам, че ти идва сложно, но и подобни коли не са за обслужващ персонал, така че не се тормози.
  • #14
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    ...телефон-тогава се набира телефон, след това дълъг цифров пин...---------------------------------Я пак! Дай пак да пробваш каква глупост искаше да кажеш!Нателефона контактите са ми с имена и само чуквам върху името точно, както е в скайп. Ти да не би случайно да си с телефон с шайба, че набираш телефонни номера?Я кажи за какъв цифров пин дрънкаш, че и това никой не може да ти го разбере! СИМ-картата ми има цифров пин, но телефона ми е 24 ч. включен и не го набирам. Та какъв ПИН?
  • #13
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Е па що не? ( преди 7 години )
    Що па да не си купя Волво? Я виж новото XC90 категорично най-добро в класа си и най-сигурната кола на планетата тествана някога, вътре интериора е шедьовър, Волвото си е супер кола : )
  • #12
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    не знам какъв балък трябва да си за да си вземеш волво само цените им са премиум но както е казал поета като има тарикати
  • #11
    11 rate up comment 6 rate down comment
    :) ( преди 7 години )
    Всъщност Skype fo Business не е скайп. Постепенно измества класическите телефонни централи в големите корпорации и такъв в колата е огромно удобство за хора с планирани срещи - влизането в такава ще е съвсем лесно, за разлика от телефон-тогава се набира телефон, след това дълъг цифров пин, което е много неудобно в движение...
  • #10
    16 rate up comment 5 rate down comment
    automotive ( преди 7 години )
    Момчета, във връзка с това, че скайп вече не се ползвал, трябва да ви кажа, че skype for business навлиза все повече в бизнес средите и много корпоративни срещи се провеждат чрез него.И ако се замислите тия коли надали ще се ползват от Пешо заварчика, който иска да си поговори с Гинка от мола. За тях си има viber, messenger, whatsap, метро и голф четворка
  • #9
    13 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    скайпа никой вече не го ползва а китайците сега го преоткриват за колите си.нещо не е разбирам тая раотъ кво ни занимават с глупости ве едно някой заради скайпа ще си купи китайски кошник.волво бяха едно време марка. сега само името им остана.подобно е положението и с немските кошници. те поне все още на книга се водят немски, но какво немско има в тях никой не знае. даже тези дето ги сглобяват не са немци.
  • #8
    16 rate up comment 7 rate down comment
    thebrainless ( преди 7 години )
    Нещо си се объркал приятелю V90 S90 се произвеждат в Швеция. А как реши че е кошница, само мога да гадая, кара ли я? Понеже аз само видеоревюта гледах и разправят че е страшна, единственно като минус се изтъкваше недотам голямата еластичност на двигателя и то в рамките на пренебрежимото, всичко останало е топ! Лично си пожелавам една такава V90 Cross Country "кошница" със стъклен покрив в бъдеще.
  • #7
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Мали некой се е еманципирал и си е наблъскал + :)) Смех!
  • #6
    18 rate up comment 11 rate down comment
    дрън ( преди 7 години )
    Китайска кошница сглобена в Белгия. Волво беше автомобил преди 20 години.