IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така ли ще изглежда новото Porsche 911?

Опитва се да ни отговори дизайнерът на Bugatti Chiron - Александър Селипанов

Така ли ще изглежда новото Porsche 911?

Дизайнерът на Bugatti Chiron се заиграва с Porsche 911

Американското интернет издание Motor1 публикува компютърни изображения, даващи представа за това как би могло да изглежда следващото поколение на Porsche 911. Те са направени от руснака Александър Селипанов, който повече от 10 години работи за концерна Volkswagen AG. Именно той е автор на дизайна на суперколи като Lamborghini Huracan и Bugatti Chiron.

Дизайнерът на Bugatti Chiron се заиграва с Porsche 911

По негови думи, той се е постарал да запази общия силует на класическо купе, но е добавил нови елементи в предната и задната част на спортната кола. Автомобилът е получил светодиодни основни светлини, направени в стила на електрическия прототип Mission E, който дебютира през 2015 г. Отличителна черна на концепта е вълнообразната форма на капака - "double-bubble".

Дизайнерът на Bugatti Chiron се заиграва с Porsche 911

Очаква се новата генерация на Porsche 911 да се появи най-късно до 2020 г. Твърди се, че легендарният модел още преди това може да получи версия с хибриден силов агрегат, но от ръководството на германския производител на спортни коли отрекоха подобна възможност към момента, като нарекоха еко-модификацията "безсмислена". Все пак в компанията не изключват възможността при някое от следващите поколение на модела да се предлагат хибридна или изцяло хибридна версия.

Снимки: Motor1

Тагове: porsche 911 bugatti chiron
0 от 500