IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така ли ще изглежда новото Porsche 911?

Опитва се да ни отговори дизайнерът на Bugatti Chiron - Александър Селипанов

Така ли ще изглежда новото Porsche 911?

Дизайнерът на Bugatti Chiron се заиграва с Porsche 911

Американското интернет издание Motor1 публикува компютърни изображения, даващи представа за това как би могло да изглежда следващото поколение на Porsche 911. Те са направени от руснака Александър Селипанов, който повече от 10 години работи за концерна Volkswagen AG. Именно той е автор на дизайна на суперколи като Lamborghini Huracan и Bugatti Chiron.

Дизайнерът на Bugatti Chiron се заиграва с Porsche 911

По негови думи, той се е постарал да запази общия силует на класическо купе, но е добавил нови елементи в предната и задната част на спортната кола. Автомобилът е получил светодиодни основни светлини, направени в стила на електрическия прототип Mission E, който дебютира през 2015 г. Отличителна черна на концепта е вълнообразната форма на капака - "double-bubble".

Дизайнерът на Bugatti Chiron се заиграва с Porsche 911

Очаква се новата генерация на Porsche 911 да се появи най-късно до 2020 г. Твърди се, че легендарният модел още преди това може да получи версия с хибриден силов агрегат, но от ръководството на германския производител на спортни коли отрекоха подобна възможност към момента, като нарекоха еко-модификацията "безсмислена". Все пак в компанията не изключват възможността при някое от следващите поколение на модела да се предлагат хибридна или изцяло хибридна версия.

Снимки: Motor1

Тагове: porsche 911 bugatti chiron
0 от 500
  • #17
    1 rate up comment 0 rate down comment
    v-1 ( преди 7 години )
    На класика "произведението" го отворих за да се развеселя малко днес :D :D :DВинаги успява да ме разсмее.Класик един съвет - ако искаш да те вземе някой на сериозно, вземи научи някоя истинска програма за графичен дизайн, стига с тоя МС Пейнт :))))
  • #16
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 7 години )
    О, класика!Жив ли си?Не съм те "чувал" от Втората Световна Война!
  • #15
    6 rate up comment 2 rate down comment
    KLASIKA ( преди 7 години )
    Съгласен съм-това е извратен предатор!Но пак е по-хубаво от днешните Поршета,защото прилича на хубаво що-годе Хюндай-купе!А днешните Поршета са по-високи от Опел Корса,задницата им е като позабременял Кашалот ,вътре таблата са с оформлението на Дачия за износ в Бразилия,има някакви мигачи тип:-чайка-,които са върхът на упадъка и разрухата в изчерпването на творческите идеи ,предните фарове вече не са кръгли ,а приличат на кола която е минала през пресоващата машина на скрапо-цеха:-полулегнали,измачкани и полегати като грим на оратор на гей парад.Предното стъкло е по-голямо от новите рейсове в София и като цяло прилича на Китайска кола която имитира Порше ?!?Йфлд е у,дс р вмдоцуд кд рийркиурйе кеъд @!@Това е самоцензура писах нещо за днешните Поршета ,но е добре да го не знаете......За какво ви е техническото съвършенство като ще карате на външен вид настъпена жаба?!?Ето какво трябва да е истинското ново Порше!Не много по различно от Поршетата от 1995 г. като въшен вид ,но със стилистични изменения и съвременен незабележим ,но екзотичен визуален-аеродинамичен пакет, да ти възвърне гордоста и удоволствието от визията да изглеждаш превъзходно в истинско и само приличащо на себе оригинално и повтаряйки историята- доминантен и достоверен принадлежащ автомобил с отговарящо на себестойността на името си :-ПОРШЕ! Е Л Е М Е Н Т А Р Н О !Нали?https://imageshack.com/i/pnSM2Ejwj
  • #14
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    браво на руснака
  • #13
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    "да се предлагат хибридна или изцяло хибридна версия"Каква е разликата!
  • #12
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    До сега беше настъпена жаба, а ако това е новото ще бъде настъпена жаба-предатор.Абе тея наистина ли са толкова зле с дизайна!Да си поканят италиански дизайнер.
  • #11
    0 rate up comment 2 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 7 години )
    пропорциите, светлините и стоповете - големо ДА!броните и праговете - определено НЕ!все пак е доста свежо!
  • #10
    12 rate up comment 7 rate down comment
    D[V01D] ( преди 7 години )
    *** хейтъри... Принципно не харесвам Порше с няколко изключения, но това е произведение на изкуството. Колко жалък трябва да си кажеш на бялото - черно и обратното? Дано да го направят и дано да е подобаващ агрегат.
  • #9
    5 rate up comment 9 rate down comment
    112 ( преди 7 години )
    Красота в сравнение със сегашния дизайн. Руснака си знае работата.
  • #8
    3 rate up comment 4 rate down comment
    thebrainless ( преди 7 години )
    Сашко да се прибира на село, има работа и то още много!