IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lada Niva - руската подводница

Има постулати, които всеки автомобилист знае. Един от тях е, че автомобилът не се движи под вода.

Lada Niva - руската подводница
Разбира се има различни автомобили тип амфибия, но дори и те имат проблеми с електрониката и електрическата инсталация когато се намокрят, да не говорим какво ще стане ако вода влезе в двигателя. 

Когато говорим за Lada, в частност и за модела Niva, една от големите критики е за липсващата изолация, за големите разстояния между панелите на каросерията, за липсващата електроника, за морално амортизираните двигатели, което прави този автомобил представител на вчерашния ден. 


Само че на кого му пука ако Lada Niva може да му даде нещо, което другите не могат? 

Това което ще видите на видеото е трудно за вярване – две тръби правят серийната Lada Niva подводница. Естествено необходими са и бутилка с кислород и неопрен за водача и екипажа, за да не настинат. 

А ако влезе вода в двигателя, докато гоните рибата по дъното ? Маслото може и малко да протестира с бял пушек през ауспуха, но като цяло ладата си се движи на собствен ход по дъното. 

Нещо повече, ако хванете огромна риба, това може да стане и с отворена задна врата. По дъното та чак до брега..... Уверете се сами.
0 от 500
  • #31
    1 rate up comment 0 rate down comment
    фен на лада ( преди 14 години )
    Няма нужда от неопрен само водка трябва много да не загасне двигателя
  • #30
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Gundi ( преди 15 години )
    14-15 hilqdi nova :) unikalnite koli iskam edna takava nqma zakusvane
  • #29
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Ник ( преди 15 години )
    Преглеждам коминтари за Лада и ви се чидя на акъла!!!! А бе, я се събудете!!! Вие на луната ли живеете? Що така критикувате "новите" модели на Лада? Верно е, че не са технологично чудо, дизайна често е грозен, чупят се.... Ама въпреки всичко се ПРОДАВАТ! Докато има търсене, ще има и предлагане. Само Русия е над 150млн. жители.... Като прибавите Азия, Южна Америка и Източна Европа.... За какво им е да правят нови модели? Да инвестират милиони и да чакат каго инвестицията им ще се върне, пък да не говорим за печалба... БМВ правят много красива коли, ама сега са във криза(както и всички други марки), а лада не е, над това някой замисли ли се? Явно не сте, щом пишите тези глупости! Ако става дума наистина за технологии: американски космонарти предпочитат да летят на руски кораби от Байканур, а не на както сами те се изразяват "летящи ковчези" от Хюстън, този факт някакси остава подминат от холивудски сценаристи и затова си мислите че всичко руско е скапано. Ама не става само с ядене, трява и акъл! Приятен ден и мислете с главите си, а не с ....
  • #28
    0 rate up comment 0 rate down comment
    bobi ( преди 16 години )
    kalko struva tay niva???
  • #27
    1 rate up comment 0 rate down comment
    gege ( преди 16 години )
    Generalno barkat vsichki koito smiatat pusnatzite za tehnologichno izostanali.Za tova sa priznati ot vsichki vodeshti tehnologichi sili v sveta.Chetete mili detza,zashtoto s nas amerikantzi,germantzi i dr. ne se natiskat da stroiat orbitalni stantzii.Tova slaga tochka na spora za tehnologichnoto nivo na rusnatzite.Inache taia Lada Niva "napravo izbi ribata".Velika e.Az karam Dodge 2007 SUV i mnogo se samnivam che e sposoben da napravi pokazanoto ot "baba NIVA".
  • #26
    0 rate up comment 0 rate down comment
    zdr ( преди 16 години )
    tova mi e me4tata,nqmam tarpenie da izlezne novata niva
  • #25
    2 rate up comment 0 rate down comment
    JIGIT ( преди 16 години )
    готин клип,но това за серийната лада и двете тръби го забравете-в тоя автомобил има стотици работни часове подготовка! ...а демонстрацията си е много ефектна,спор няма
  • #24
    0 rate up comment 3 rate down comment
    pi4 ( преди 16 години )
    имал съм рускакола,но от както имам възможност да сикупя каквато и да било западна илияпонска-никога няма дори да погледна"руските технологии". те имат къде даси ги продават-в централнаазия,северна корея,куба,при някои отарабите... все хубави хора! айде съсздраве.
  • #23
    0 rate up comment 0 rate down comment
    sonko_2007 ( преди 16 години )
    mn e supe taq podvodnica trqbva dae vkarate v spec 4astite za voda
  • #22
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    руснаците са дрънкали абсолютносъщите суперлативи за новаторство икачество и при производството на"великият" ЗАЗ на времето.е,резултатите ги знаете