IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато Honda създаде специален автомобил... за секс

Моделът S-MX не се произвежда от много години, но още се радва на култов статут

Автомобилите на Honda са си изградили имидж на разумни и рационални машини. Модели като Civic, Jazz, CR-V и Odyssey отдавна демонстрират оригинални решения за удобство и трансформиране на салона. Един автомобил на производителя обаче надскача всичко това, предлагайки максимално удобство за... секс.
  
  
Автомобил за секс от Япония
  
  
Този модел се казва Honda S-MX и се появява в Япония преди години. На пръв поглед той не се различава от стандартните японски квадратни леки коли, които напълниха пазара в края на 90-те години на миналия век. Неговата цел обаче е съвсем различна – да предоставя пространство за младите двойки, които искат да се усамотят. И в същото време да може да ги закара до магазина или на работа. При огромната гъстота на населението в големите японски градове това не е чак толкова нелогично.
  
   
Автомобил за секс от Япония
  
   
Самото име на машината подсказва нейното основни предназначение. Според една японска градска легенда е достатъчно да обърнете буквата М наляво и ще получите S-ΣX – дума, добре позната на всички езици. Самата рекламна брошура на модела също ясно показва за какво става дума. В нея се казва: „Любов е това чувство, при което две сърце се превръщат в едно (2,0-литров двигател с 2 разпределителни вала)” или „Приятелството се вижда, когато паднеш. А любовта – когато паднете двама (напълно плоска спалня в задната част)”.
     
     
Автомобил за секс от Япония
   
   
Всъщност моделът е част от серията на Honda, носеща името Honda Creative Mover, което според японците означава „Автомобили, подобряващи живота”. Конструкцията на S-MX е предназначена именно за това, благодарение най-вече на задната част, която в обичайния си вид е стандартен автомобил, но съвсем лесно се превръща в удобна спалня. В нея има и масичка, на която могат да се поставят чаши, както и поставка за салфетки, нужни за личната хигиена.
   
   
Автомобил за секс от Япония
   
   
Като цяло S-MX е асиметричен – две врати от страната на пасажера и една от тази на шофьора. Предната седалка е цяла, а скоростният лост е разположен на колонката на волана - за да не пречи. Задните стъкла, напълно разбираемо, са тонирани.
    
    
Автомобил за секс от Япония
     
   
Що се касае до техническата част, автомобилът използва 2,0-литров бензинов мотор от серия B на Honda, развиващ мощност от 128 к.с. Скоростната кутия е 5-степенен автомат. Има и система за задвижване на четирите колела, така че автомобилът може да закара собственика си и на труден терен извън града. Където усамотяването е по-сигурно...

Снимки: Honda
  

0 от 500
  • #4
    16 rate up comment 14 rate down comment
    нямало е ефект ( преди 7 години )
    Явно идеята е била толкова "добра",че научаваме за нея след 30 год. Никой не е чувал и коментирал преди това този автомобил.А когото са "уважавали" в автомобили на Ауди/Фв не забравя да ни го напомня всеки ден.Нали,Дошо?
  • #3
    10 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    То почти като да правиш секс в ковчег!
  • #2
    38 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Защо ти се отщя бе Вуте? В кабината на турските тирове по-широко ли е? Пък и ти плащат, а това тук е направено за хетеро-двойки, които ме маризят за кеф. Майтопа на страна но много функционална Хонда е това. Отиваш с гаджето някъде. Кеф ти да чукаш, кеф ти да спите на широко. Тръгнеш на дълъг път и също можеш да полегнеш и да дремнеш, като бял човек.
  • #1
    26 rate up comment 25 rate down comment
    Вуте ( преди 7 години )
    Като го видях този сандък ми се отщя всякакъв секс.