IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Uber забранява секса в колите си

Компанията ще лишава нарушителите от достъп до приложението

Uber забранява секса в колите си
Uber обнови правилника си за използване на услугата за споделено пътуване, като най-интересната точка безспорно е тази, забраняваща на потребителите и шофьорите да правят секс в колите. Изглежда от Uber са били принудена да излязат с нови правила, тъй като много хора се отдават на интимности на задната седалка, докато ползват услугата. От компанията обобщават новото правило, като „пълна забрана за секс в колите, както между пътника и шофьора, така и между двама или повече пътници“.

Uber забранява секса в колите си
 
Нарушителите ще се наказват с перманетно прекратяване на достъпа им до мобилното приложение, което стои в основата на услугата.
 
С официалното си изявление от Uber искат да са сигурни, че потребителите и шофьорите са запознати с правилата на компанията. Новият правилник на Uber описва новите изисквания с по-прецизен и подробен език, за да няма юридически вратички, които да позволяват на нарушителите да се измъкнат от наказанието.
 
„Всяко действие, свързано с насилие, непристойно поведение, сексуални изблици, предизвикване на безпокойство в околните, дисриминация или нелегална дейност по време на използването на Uber, може да доведе до незабавно блокиране на вашия профил в приложението,“ се казва в обновения правилник на компанията. Той забранява още: внасянето в колите на огнестрелно оръжие, повръщането на задната седалка или отправянето на молба към шофьора да кара по-бързо от законово установените рамки.
 
Припомняме, че лошото отношение от страна на шофьорите може да не бъде проблем след няколко години, тъй като Uber разработва технология за автономна мобилност, с която се надява да революционализира услугата за споделено пътуване. Тестовете на системата вече се провеждат в Питсбърг, Пенсилвания.
 
Снимка: Uber
Тагове: uber
0 от 500