IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец в болница след секс с кола

24-годишният бил много пиян и друсан, наранил си главата

Американец в болница след секс с кола

Жител на град Нютън в американския щат Канзас бе настанен в болницата, след като полицаи го хванали да се опитва да прави секс с кола, съобщават местните медии.  За да прекратят непристойното му поведение органите на реда използвали зашеметяващо оръжие.

Американец в болница след секс с кола

Лейтенант Скот Пауъл от полицията в града поясни, че 24-годишният задържан бил закаран в спешното отделение на местната болница, тъй като в кръвта му имало 3,5 промила алкохол. Възможно е и да е употребил и наркотици.

Задържаният получил и нараняване на главата, докато чисто гол и легнал под автомобила, се опитвал да вкара половия си орган в ауспуха. Марката и модела на колата не се съобщават.  Очаква се мъжът да бъде изписан от болничното заведение, след което ще му бъде повдигнато обвинение.

Подобни сексуални предпочитания не са необичайни. Съществува специален термин "мехафилия" (mechaphilia), или "механофилия" (mechanophilia), което означава сексуално привличане към механизми: автомобили, велосипеди, хеликоптери, самолети и други превозни средства.

Има много истории за механофили. Някои от тях открито разказват, че редовно правят секс с колите си и дори кръщават с женски имена "железните си любовници". Най-прочути сред тях са възрастният американец Едуард Смит от Вашингтон,  "преспал" с хиляда коли и с хеликоптер, и британецът Крис Доналд, който освен с автомобили, се е съвокуплявал с лодки и снегомобил. И двамата разказват, че фетишът им е от детските години, а любовта към превозни средства се е родила от сериалите за хеликоптер, който спасява света, и от кола с изкуствен интелект.

Американец в болница след секс с кола

Смит (на горната снимка) посочва, че първият му сексуален опит с автомобил е бил на 15-годишна възраст, а за първи път получил физическо привличане към кола на 13 г.,  когато видял Chevrolet Corvette Stingray. "Този възхитителен автомобил е въплъщение на сексуалността. Исках го", разказва американецът.

За своите сексуални предпочитания и експерименти Смит подробно разказва в документалния филм My Car Is My Lover, заснет през 2008 г. от Би Би Си. Американецът описва и "най-горещото" си преживяване - с хеликоптер от прочутия сериал Airwolf от края на 80-те. В него се разказва за хеликоптера Bell 222A, който лети навсякъде и спасява света.

Британският механик Крис Доналд не е толкова известен, но е по-напред от своя американски "събрат" механофил по необичайни "партньори". Сред "завоеванията" му са две лодки и снегомобил. Той също твърди, че "виновник" за странното му влечение е сериал, който гледал в детството си. Става дума за "Рицарят на пътищата", в който се разказва за приключенията на бивш полицай и неговия партньор, автомобил с изкуствен интелект Pontiac Firebird Trans Am.

0 от 500