IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Мексико разрешиха секса в автомобил

Полицията вече няма право да глобява за подобни действия

В Мексико разрешиха секса в автомобил

Властите на мексиканския град Гуадалхара приеха закон, който забранява на полицаите да арестуват или глобяват гражданите, които правят секс на публични места, в това число и автомобилите.

В Мексико разрешиха секса в автомобил

Подобни действия за забранени в редица държави или градове по света, като наказанията варират между глоби и затвор. Доскоро сред тях беше и мексиканският щат Халиско, чиято столица е Гуадалхара. Властите обаче са преценили, че местните полицаи проявяват прекалено усърдие в гоненето и ловенето на влюбени двойки, които се отдават на плътски удоволствия колите си или в местните паркове.

Сега униформените ще трябва да си намерят друга дейност, което обаче съвсем не се харесва на част от населението на града, съобщава тв-каналът NBC4. Противниците на новия закон считат, че по този начин се улесняват насилниците и маниаците, които нападат хората. А с действията си срещу любителите на секса в автомобил полицията все пак осъществява контрола и защитава тези хора.

На свой ред привържениците на новото правило са категорични, че полицаите трябва да се съсредоточат върху далеч по-сериозни нарушения, а не да се занимават с хората, които просто нямат пари за хотел.

Снимка: Depositphotos

0 от 500