IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti Chiron тръгва към България

Един от собствениците на модела за 2,4 млн. евро е българин

Bugatti Chiron тръгва към България

Новата хиперкола на Bugatti ще бъде произведена в тираж от 500 екземпляра, като един от тях е предназначен за клиент от България. Това съобщава изданието "24 часа".
Bugatti Chiron тръгва към България
Снимка: Ройтерс

Поръчката е била потвърдена от служител на екзотичната марка по време на изложението в Женева, където се състоя световната премиера на автомобила, носещ името Chiron. Името на щастливеца не се съобщава, но се предлага, че това е Румен Гайтански, който притежаваше предишната суперкола на марката - Veyron.

Bugatti Chiron е вече налично за поръчки, като цените започват от 2,4 млн. евро. Срещу тези пари клиентът получава возило, което е способно да развива 100 км/час за 2,5 секунди и да постига максимални 420 км/час.

Задвижването на машината е поверено на 8,0-литров двигател с 4 турбини, който развива 1500 к.с. и 1500 Нм. Тягата се предава към четирите колела чрез 7-степенна роботизирана скоростна кутия с 2 съединителя.

Всички подробности за Bugatti Chiron вижте ТУК

Тагове: bugatti chiron
0 от 500
  • #14
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Най-скъпо платени са IT специалисти кол център търговски представите ли и лекератите си къртят яко пари. Има малък частен бизнес ама той едвам крета и собсвеника едвам сигурно му уставят 1000 лв за него си. Ко излиза сички да става търговски представите ли пък някой нотариус да ограбвам хората легално
  • #13
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    По долния коментар. Ами ти повечето дето изброи са хора търговски представите ли или счетоводители. Другите които имат ръче труд и занаятчии мога да си докарат подобен доход като техния но голяма част от тези пари отиват я за инструменти за наем материали и т.н. един тарговски освен да прибира парата няма друго ко да прай за счетводители и адвокати да не говорим че и местенето на една папка си го пишат като разход. В България ръчния труд не е цецен.
  • #12
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Бъркаш - Проектантите взимат смешни пари около 1000-1500 лв. ако не са на свободна практика. Лекарите взимат толкова, а може и повече, но пък работят по 12-16 часа на ден за тия пари.А ако 2мата родители в едно нормално 4тири члено семейство взимат по 1000лв. то тези пари ще им стигат едва за покриването на нуждите на семейството, камоли за нещо, като нова кола или глезотии. Живота в БГ е скъп, а заплатите ниски. А тоя дето си е купил толупа сигурно е оня "кофата" дето има и вейрон.
  • #11
    15 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не е вярно че няма средна класа в България, напротив десетки хиляди са. Добър счетоводител взема около 1000лв., не познавам дистрибутор на марка без значение дали за бира, безалкохолни, енергийни или алкохолни напитки със заплата под 1900лв. плюс безплатен телефон и служебна кола. Не познавам Механик в оторизиран сервиз на марка със заплата под 1000лв. Не съм чувал за лекар в частна клиника със заплата под 2000лв. Не знам дали има компютърен специалист със заплата под 2000лв. Има инженери, проектанти иматели.. представа че един проектант взема по 30000лв. за малъко проектче, а одиторите знаетели колко печелят? А шофиорите на тироме за международен транспорт а моряците, механиците на кораби, капитани, директори на предприятия, банки, управители на хотели? Само Сл.Бряг има хиляди хотели, няма управител на хотел с заплата под 1500лв. А готвачите? Няма под 1500лв. Всеки хотел има майстор готвач. А сега се сещайте за хотелите и ресторантите в цялата страна, зимните глокорти и т.н... Недвижимите имоти? 3% от сделката прибират. Един апартамент да продаде за 100 хиляди тоя месец и е прибрал 3 бона комисионна. Десетки хиляди хора вземат високи заплати, просто средата ви е друга за това мислите че няма такива хора.
  • #10
    22 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Просто човек трябва да излезе на улуцата и да види в бг че новите модели коли са от сорта на порше бмв мрцедес ауди и т.н. от по скъпия сегмен са повече от колкото новите коли от сорта на опел пежо форт и т.н. да не каже че тея коли повечето от тях са служебни на фирми на някой си търговски представител дето бие кучето и взема шапка с пари а хората които имат някакъв вид занят работят за жълти стотинки
  • #9
    6 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    хората работят, печелят, купуват си каквото искатдошовака знае само да хейтва по цял ден в нета и обяснява кое как не е ако времето за хейт в нета го прекарвате за нещо съзидателно ще можете поне нова дачия да си купите, ама не - така е по лесноте това е истината
  • #8
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Уууу, най-после идва в България! Голямо чакане беше!
  • #7
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Кака Пенка ( преди 8 години )
    въъъъй, баси и логиката!Ако някой разбра кво искаш да кажещ ряпа да стана!
  • #6
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Judge Dredd ( преди 8 години )
    И, како Пенке, нямаше да се карат толкова луксозни коли, точно защото робовладел... работодателите ще дават нормални заплати ;) Капиши?
  • #5
    22 rate up comment 6 rate down comment
    Judge Dredd ( преди 8 години )
    Како Пенке, цените ни са като и дори по-високи на някои продукти (не визирам само хранителните!), т.е. няма НИКАКВО основание да се дават нормални заплати. Но тогава България щеше да е пълна с българи, което не е изгодно на ционистите.