IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti Chiron тръгва към България

Един от собствениците на модела за 2,4 млн. евро е българин

Bugatti Chiron тръгва към България

Новата хиперкола на Bugatti ще бъде произведена в тираж от 500 екземпляра, като един от тях е предназначен за клиент от България. Това съобщава изданието "24 часа".
Bugatti Chiron тръгва към България
Снимка: Ройтерс

Поръчката е била потвърдена от служител на екзотичната марка по време на изложението в Женева, където се състоя световната премиера на автомобила, носещ името Chiron. Името на щастливеца не се съобщава, но се предлага, че това е Румен Гайтански, който притежаваше предишната суперкола на марката - Veyron.

Bugatti Chiron е вече налично за поръчки, като цените започват от 2,4 млн. евро. Срещу тези пари клиентът получава возило, което е способно да развива 100 км/час за 2,5 секунди и да постига максимални 420 км/час.

Задвижването на машината е поверено на 8,0-литров двигател с 4 турбини, който развива 1500 к.с. и 1500 Нм. Тягата се предава към четирите колела чрез 7-степенна роботизирана скоростна кутия с 2 съединителя.

Всички подробности за Bugatti Chiron вижте ТУК

Тагове: bugatti chiron
0 от 500
  • #24
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Богатите в Бг за 2015 г. по статистика са паднали от 3% на 1,6%. Това са хората с над 100 000 $ в движимо и недвижимо имущество. Та кажи сега къде е средната класа за която толкова много обясняваш, че е имало. Видяхме, че цените на проектантските услуги не са ти ясни. Измисли някоя друга смешка за несъществуващата средна класа!
  • #23
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Единия познат архитект е в Проектантско бюро "CITY Инженеринг"Влез в страницата им и престани да пишеш глупости!Цените им започват от 2 лв. на кв.м.Хайде смятай, какво се получава. Проект за кооперация 50 000 лв няма. Това на който да го кажеш ще ти се смее. Ако намериш кооперация, която да е проектира проектанската фирма на познатия ми не за 50, а за 20 000 лв. си делим двамата 10 000 лв. Става ли. Изкаш ли да изкараш 5 бона ейа така като си много отворен?
  • #22
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Алооо, проектанта под мен, стига дрънка глупости! Такива простотии си написал, че и малко дете няма да повярва на тях. Богатите у нас по статистика са 3% от населението. Това ли е средната класа според теб? Средна клас и богати 2 в 1. Смешен си! А за цените на проектите си още по-смешен, чак жалък.Проект на къща струва от 1000 до 2000 лв. в зависимост от къщата. Можеш да провериш във всяко проектантско бюро! Обади се питай! Имам познати архитекти и инфото ми е от първа ръка. Капиш!
  • #21
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не знам кои проектанти вземат смешни пари, но примерно за проекта на една проста кооперация 5-6 етажна с един вход проектанта ти взема 50000лв. Проект на един хотел с 700-800 легла ще отиде стотици хиляди, на МОЛ милион и нагоре, на на магистрали много милиони. Ти само пристройка на горния етаж да си направиш или на покрива няма да ти вземат по малко от 5000лв. Това ако са смешни пари, незнам каква заплата вземаш. ПРопуснах при професиите нотариусите, съдия изпълнителите, митничари,данъчни и др.
  • #20
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Значи имате много сбъркано мнение за средна класа. Средна класа у нас има, самоче хората ги броят не за средна класа а за богати. Както писах има десетки хиляди такива хора у нас с долоизброените професии, вероятно всеки от вас познава такива, те не карат ЕС-класа но кара примерно чисто нов Пасат или Форд Мондео, апартамента му е луксозно обзаведен с модерна техника, семейството има общ месечен доход от 3-4000лв. до 10-15000лв. и живеят като хората в САЩ и Германия.
  • #19
    21 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ако имаше у нас средна класа нямаше да има такава ширеща се бедност. Нямаше 80%от хората да живеят под жизнения минимум. Средната класа е движещата прослойка във всяка икономика. Това са хората с малък и среден бизнес, който е успешен и създават работни места и внасят по-голямата част от данъците. Това са интелигентни и образовани хора. Не са мутри, тарикати и далавераджии. Общо казано това са най-прогресивната част от населението, а нея в БГ е няма. Умните избягаха. Останаха тъпите и тарикатите
  • #18
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Средна класа в България няма. Някой, ако твърди обратното явно не знае какво е това средна класа и е нужно да си изясни понятието. Тенденция е не само и у нас да има бедни и богати. Средната класа е движещата сила във всяка държава и е най-неудобната прослойка за политическата клика. Доказателство, че няма средна класа е окаяното положение на държавата по-зле от държавите от 3-тия свят където също няма средна класа.
  • #17
    11 rate up comment 3 rate down comment
    до чичо Скрудж ( преди 8 години )
    всъщност даже и това дето си описал не отговаря на минимума за "средна класа". Средната класа по дефиниция се характеризира с притежание на имоти, високо образование и наличие на собствен макар и малък бизнес т.е. не зависи от работодатели.
  • #16
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    До България едва ли ще стигне.100% ще му се счупи нещо по пътя.Може да дойде до тук ама на репатрак иначе не.
  • #15
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    То в България всеки 2ри се пише IT специалист или нещо подобно, пък всичките могат толкова, че да влезнат в cmd-то и да пуснат 1-2 пинга и подобни глупости. Програмистите пък са ни под всякаква критика в 90 % от случаите. Четат кой какво е писал, като код в нета и copy->paste. Общо взето в България всичко е пълна глупост и толкова опорочено, че не е истина.А иначе просто сега е модерно да се дават луди държавни и евро пари за всякакъв вид Софтуер и системи и по-лесно се крадат тия пари сега.