IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti Chiron тръгва към България

Един от собствениците на модела за 2,4 млн. евро е българин

Bugatti Chiron тръгва към България

Новата хиперкола на Bugatti ще бъде произведена в тираж от 500 екземпляра, като един от тях е предназначен за клиент от България. Това съобщава изданието "24 часа".
Bugatti Chiron тръгва към България
Снимка: Ройтерс

Поръчката е била потвърдена от служител на екзотичната марка по време на изложението в Женева, където се състоя световната премиера на автомобила, носещ името Chiron. Името на щастливеца не се съобщава, но се предлага, че това е Румен Гайтански, който притежаваше предишната суперкола на марката - Veyron.

Bugatti Chiron е вече налично за поръчки, като цените започват от 2,4 млн. евро. Срещу тези пари клиентът получава возило, което е способно да развива 100 км/час за 2,5 секунди и да постига максимални 420 км/час.

Задвижването на машината е поверено на 8,0-литров двигател с 4 турбини, който развива 1500 к.с. и 1500 Нм. Тягата се предава към четирите колела чрез 7-степенна роботизирана скоростна кутия с 2 съединителя.

Всички подробности за Bugatti Chiron вижте ТУК

Тагове: bugatti chiron
0 от 500
  • #34
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Фирмата която си дал при най-голямата квадратура ти взема 15лв. на квадрат. 4000кв.м. по 15лв е равно на точно 60000лв. Така, че другия път като пишеш глупости, не пиши че хората лъжат, защото лъжеца си ти. Отвори фирмата която си дал и и виж цените. Това че си от село, не е предпоставка за заключение за цялата страна. Средата ти която явно е ниска не е официална извадка на населението и бита на цялата държава. А кв.м в София е между 900-1300 евро, Само в ж.к.Люлин са по 600евро. В Бояна,Симеоново и Драгалевци и Бояна вероятно имотите са за милиони. Варна е от 1500 до 600 евро, Бургас 1100-700 евро. Само в Меден Рудник са по 500евро В София,Варна,Пловдив и Бургас живее 50% от населението на страната ни. Не изброяваме вили,по села, автомобилите, подземни гаражи и гаражни помещения, които са направени като магазини под блоковете. Но както казах, трябва да си средно интелигентен, за да прецениш. Ако не можеш да мислиш си е твой проблем.
  • #33
    1 rate up comment 0 rate down comment
    fan ( преди 8 години )
    И тая ли хипер ютия няма да има време на Ринга....
  • #32
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вземи се гръмни бе лъжецо с тези цени! Първо на знаеш как се изчислява площа за проектиране, второ вземаш най-скъпата фирма, трето дал съм ти фирма. Влез и виж цените. А най-голямата ти смешка е, че богатите не били 1,6% при условие, че има статистика за това. Виж я и пак ела да говорим. Най-голямата простотия и лъжа обаче беше, че един апартамент 100 кв.м в изброените от теб градове струвал средно 100 000 евро. ти си просто луд за вързване. Не си никак добре с главата. Ходи на доктор!
  • #31
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    Има имааа, аз и баща ми не купуваме Алудита.Брат ми и някои познати продължават защото са фанатици или ***.Примерно оня с А8 където пак прави скоростна кутия купи и А6, на което таблото постоянно става като цветомузика.Сега продава осмицата и ще купува по-нова.Той е от глупаците.Нищо не разбира от коли.Наскоро твърдеше, че е невъзможно автомобил да ускори до 100 за по-малко от 5 секунди.Ето такива карат Алуди - ***, които нищо не разбират.Брат ми ходи с чалгарка, която иска Алудита.
  • #30
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Нали го знаете Дошо, той имал познат, той му бил казал, чул от тук, от там,, това са му редовните лъжи, братму имал Ауди, той имал Аузди, баща му имал Ауди, приятелите му имали Ауди и всички били ***, за това вече не карали Ауди ха ха ха само където не отговаря, защо като са видели че едното след това и второто са *** са си накупили всичките Аудита?!?! Естествено няма отговор, защото Аудита няма.
  • #29
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Даже аз ще ти направя сметката:кооперация с 4000кв.м. разгърната площ, за консруктивен проект 5лв. Х 4000кв.м. е 20000лв. Добавяме проекта Ел. инсталация 3лв.кв.м. Х 4000 = 12000лв., с него върви количествени сметки: 0,3 лв/кв.м, няма да ги смятам тях, няма да добавя и сигнално охранителна техника, там е 50ст. за кв.м. Проект ВиК 3лв.кв.м. Х 4000кв.м = 12000лв. ПХроект ОВиК 4лв.кв.м, това са още 16К лв. Пожарна Безопасност 1лв.кв.м. или 4000лв. Само до тук станаха 64000лв.
  • #28
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    А сега сметни една кооперация с разгърната площ 4000кв.м. колко ще струва проекта.
  • #27
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Абе човек, чукни в нета и виж цените. Напиши цени за проектиране. Отварям първата фирма някакъв Механджиев. Цените са Еднофамилни къщи по 45лв. на кв.м. 70кв.м. 3150лв. За смесени сгради, 35лв.кв.м. При преустройство:25лв.кв.м. . Сега да те светна когато се строи сграда се прави Конструктивен проект около 3лв.кв.м.Следва проект на Ел.,Следва проект ОВиК, после на ВиК, Проект Пожарна безопасност, следва Безопастност и здраве,Следват още: геодезичен, дизайн,евакуация, интериорен и куп още.
  • #26
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Еми и средно интелигентен ще ти каже, че това твърдение, че само 1,6% от Българите имали имущество за 100000долара или да го кажем 170000лв. са пълна глупост. Само реститутите и тия къде са продали хубави парцели в България са много по-голям процент. Второ Един 100кв.м. Апартамент в София , Варна,Пловдив и Бургас средно струва 100000евро около 200000лв. Пиша средно Защото в различни квартали цените са различни. Та какъв процент от Българите живеят в 100квлм. апартаменти? Сега добави 1-2 автомобила, добави и тия с подземен паркинг или гараж под блока или магазинче под блока което дава под наем, там цените са от 7500 евро в позмемен гараж до 20000евро за подблоков гараж или магазинче, кой както си го ползва, добави сега и че много хора имат вила/ранчо/ и после пак напиши, дали са само 1% от населението.
  • #25
    3 rate up comment 1 rate down comment
    limonad ( преди 8 години )
    не се споменава в статията, дали бусът от картинката е обурудван като товарен и има N1 сертификат, за да може да се изтегли ДДС. Може ли да проверим ?