IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi RS4 ще получи V6 мотор с 480 к.с.

Новото поколение на модела ще бъде показано след година

Audi RS4 ще получи V6 мотор с 480 к.с.

Audi усилено тества новото поколение на комбито RS4 Avant. Прототип на модела бе заснет по време на изпитания в Германия, съобщава Worldcarfans, като публикува снимки на автомобила и подробности за него.
Audi RS4 Avant ще получи V6 мотор с 480 к.с.
На фотографиите се вижда тестово „муле”, което използва конструкцията на сегашната версия S4 на модела, но е с нов двигател. Подробностите за него се държат в тайна, но според изданието това е 3,0-литров V6, който развива около 480 к.с.
Audi RS4 Avant ще получи V6 мотор с 480 к.с.
Новото поколение на Audi RS4 ще се предлага и като седан. В компанията взеха това решение заради високата популярност, с която се ползват подобни автомобили в Китай и Северна Америка. Очаква се седанът да дебютира едновременно с комбито.
Audi RS4 Avant ще получи V6 мотор с 480 к.с.
Както и показаното по-рано тази година Audi A4, така и неговите спортни версии са изградени на платформата МLB. Благодарение на използваните в нея олекотена стомана, алуминий и композитни материали тежестта на автомобила е намалена с около 120 кг. в сравнение с предишната генерация. Така най-леката версия на A4 – с 1,4-литров TSI, тежи едва 1320 кг.

Снимки: Worldcarfans

Тагове: audi rs4
0 от 500