IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Карабинерите и полицаите в Италия ще карат Seat

Това е първият случай в историята, когато двете служби поръчват автомобил от една и съща марка

Карабинерите и полицаите в Италия ще карат Seat

През следващите 3 години Seat ще достави 4000 екземпляра от модела си Leon за нуждите на държавната полиция на Италия, както и за Карабинерите. Това е първият случай в историята, когато двете служби поръчват автомобил от една и съща марка.
Seat направи нов сериозен удар на пазара
Решението е взето от съображение за икономия на гориво и намаляване на нивата на вредни емисии, а също така и заради ниската експлоатационна стойност на автомобилите. Полицаите и карабинерите са провели сериозни изпитания за издържливостта, като два Leon-а са изминали над 30 000 км. почти без да спират. Тествани са и предните бронирани врати на колите, които са били затворени над 100 000 пъти.

Служителите на реда в крайна сметка са се спрели на версията с 2,0-литров дизелов мотор със 150 к.с. По тяхно искане предната част на всички автомобили ще бъде оборудвана с лека броня. Освен това на машините ще бъдат поставени специални гуми, а също така ще бъдат направени промени по окачването.
Seat направи нов сериозен удар на пазара
Като цяло през 2014 г. Seat е увеличил корпоративните си продажби с цели 33%, което е довело до ръст от 10 на сто в реализациите на марката.

Снимки: Seat

Тагове: seat leon
0 от 500
  • #12
    10 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Карах чисто нов Сеат 2008-*** година с 1.2 двигател. Разхода ми беше винаги над 10 в софия, каквото и да правех. 2009-та година вече всичко вътре скърцаше, а пластмасата беше абсорбирала за вечни времена прах и мръсотии, които неможах да махна по никакъв начин, а е ходила на автомивка всяка седмица поне по 1 път.Общо взето Сеатите са изключително евтини, този специално 1.2 двигател е изключително калпав и гаден, возията им е дървена и като цяло са възможно най-евтиното и гадно нещо на пазара.
  • #11
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не е въпроса в Грей Уола, а в това, че взеха пасати на цената на Е-класи, като никой АМА НИКОЙ неможе да убеди, че пасата е по-добър от Е-класата. Няма такъв филм, всичко беше нагласено и като го питаха директора на автопарка дето пуска поръчката защо има изискване за 4x4 защо точно примерно 64 литра ли колко беше резервоар, той каза, че 4x4 системата е за намаляване на разхода... като го питаха защо диодни стопове, той каза, че така като изгорял един другите диоди работели ... ***.
  • #10
    12 rate up comment 1 rate down comment
    AssBanger ( преди 8 години )
    А нашите 'убавци що не си взеха Great Wall, а напазаруваха Volkswagen?
  • #9
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хаха айде пак конспирции рушвети на международно ниво за разбирачирте тука. Просто явно са най-изгодни и практични и при най-добри условия взети колите. А това са добри и красиви коли.
  • #8
    8 rate up comment 6 rate down comment
    ив ( преди 8 години )
    Някои хора в италианското МВР са взели големирушвети.Принципът,който се спазва за държавните служби е да се насърчава местното производство.Справка - колите на полицията в Германия и Франция.Дори в Бавария повечето полицейски коли са БМВ - пазят работните места в провинцията.
  • #7
    6 rate up comment 1 rate down comment
    The N-Man ( преди 8 години )
    Куpиозно е малко това, че в Испания полицейските служби са с 98% френски автомобили. Масовите полицейски коли са Ситроен и Рено, след това е Пежо. Дори самите испанци купуват МАСОВО френски автомобили, които са и преобладаващите по пътищата им. "Националната марка", както наричат СЕАТ, е на по-задни позиции.
  • #6
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Стен до първия ( преди 8 години )
    Да изберат Алфа?Нищо против марката,но разходите по тях ще са поне двойни.Карал съм Алфа,сега карам Сеат,за навъртени 86000 км.съм му сменял биалетки веднъж и тампони на носачи,ако не се бъркам,а колата е на 172000 км.При това цените бяха смешни.Сеата е за прагматици,Алфата за мечтатели,това е.
  • #5
    7 rate up comment 5 rate down comment
    1234 ( преди 8 години )
    Ами как определи ,че няма да карат Сеат в Германия ,та той си е немски продукт?! Явно обаче "тия каруци" излизат на италянците по-евтино от техните собствени продукти. И защо да е друго яче като Фиат вече дори не е италянски ,а холандски. Това е резултата от реформите и оздравяването на Маркионе, Фиат не може да спечели поръчка в собствената си страна. Просто компанията бавно, но сигурно отпада от пазара в Европа моделите са малко и крайно недостатъчни. С две думи биха ги в собствената им игра.
  • #4
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Vesko84 ( преди 8 години )
    Ако анализираме предлагането на пазара, в момента няма италиянски модел, който да се предлага в този клас, освен Алфа Джулиета. Най-вероятно Сеатчетата са по-евтини в крайна сметка. Иначе срамота, трябва да се подкрепят поне вътрешно тези талянци, ако те не си купуват стоката, кой да им я купува :)
  • #3
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Абе направо да напишат колко са дали тоя път от централата на ФВ за тая "честна" поръчка.