IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Карабинерите и полицаите в Италия ще карат Seat

Това е първият случай в историята, когато двете служби поръчват автомобил от една и съща марка

Карабинерите и полицаите в Италия ще карат Seat

През следващите 3 години Seat ще достави 4000 екземпляра от модела си Leon за нуждите на държавната полиция на Италия, както и за Карабинерите. Това е първият случай в историята, когато двете служби поръчват автомобил от една и съща марка.
Seat направи нов сериозен удар на пазара
Решението е взето от съображение за икономия на гориво и намаляване на нивата на вредни емисии, а също така и заради ниската експлоатационна стойност на автомобилите. Полицаите и карабинерите са провели сериозни изпитания за издържливостта, като два Leon-а са изминали над 30 000 км. почти без да спират. Тествани са и предните бронирани врати на колите, които са били затворени над 100 000 пъти.

Служителите на реда в крайна сметка са се спрели на версията с 2,0-литров дизелов мотор със 150 к.с. По тяхно искане предната част на всички автомобили ще бъде оборудвана с лека броня. Освен това на машините ще бъдат поставени специални гуми, а също така ще бъдат направени промени по окачването.
Seat направи нов сериозен удар на пазара
Като цяло през 2014 г. Seat е увеличил корпоративните си продажби с цели 33%, което е довело до ръст от 10 на сто в реализациите на марката.

Снимки: Seat

Тагове: seat leon
0 от 500
  • #32
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    То неможе,да е красиво и същевременно здраво,все нещо ще куца. То горе долу и със жените е така,не може да е най-красивата и вечно твоя ади (безпроблемна).
  • #31
    2 rate up comment 1 rate down comment
    до Анонимен ( преди 8 години )
    Напротив, цените на българския пазар са много адекватни като критерий за здравината и качеството на един автомобил! Голяма част от автопарка ни е на възраст над 12 години и пътищата ни са в ужасно състояние, кой би си купил автомобил, с който ще виси всеки ден в сервиза?Но ако все пак не вярваш, сравни цените и в Mobile.de - положението е пак същото. Алфа Ромео правят много красиви автомобили, но са на дъното като качество и надеждност!
  • #30
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Но какъвто и да е пазара в Бг, ние не си ценим нашето. Повечето хора не си купуват дори български домати. Какво остава за кола...
  • #29
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    http://***.autoscout24.bg/ListGN.aspx?vis=1&state=A&atype=C&make=6,64&model=1611,15869&fregfrom=2010&fregto=2011&pricefrom=1000&powerscale=KW&powerfrom=103&powerto=130&page=1&results=20&ustate=N,U&sort=price&mmvco=2&mmvmk0=6&mmvmd0=1611&mmvmk1=64&mmvmd1=15869&flzh=1Дали Бг пазара е мерило за цените на колите в световен мащаб?
  • #28
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    трябва да се поръчва само Българско...тоест сглобено в Бг! така парите ще останат максимално у нас, а за такива поръчки парите са много.модела С30 е перфектен за ушанките. Никакви Мерцедеси! най-луксозната кола, която правим е Н6 .. нека като дойде Меркел и я качим у китайската жибка се сети най накрая ,че можем да сглобяваме немски коли на половин цена! за депутатите - Нищо. имат лични автомобили, колелета и метро. ще спестим милиони, които биха спасили всички нуждаещи се от трансплантации
  • #27
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Изобщо няма място за сръвнение,между нашата милиция и Италианската полиция.
  • #26
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Че да дадът и на нашите полицайчета такива сеати,нали са евтинжос,Бойко да уреди работата там, баба Меркел да раздава еуро.
  • #25
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Че то това си е нещо напълно нормално. Все пак ВАг са полудържавна компания и баба Меркел е скръцнала със зъби да се изкупуват Сеатите. Сигурно съвсем случайно продажбите на Сеат никак не вървят и имат страхотен спад и хоп ей така между другото талянските служби почват да ги купуват. Да не забравяме, че Италия и Испания имат най-много заеми към Германия. самостоятелна политика нямат. Каквото каже бабата комсомолска секретарка, това става. Да не говорим за многото корупционни практики на ВАГ.
  • #24
    2 rate up comment 4 rate down comment
    1234 ( преди 8 години )
    Няма какво да се лъжеме този концерн или по-скоро масовите марки и модели които предлага за Европа загиват от момента в който Маркионе седна на кормилото. Не става само с икономии. Реално Фиат наложиха схемата с общи платформи и голяма разновидност на модели дет се вика за всеки му по нещо ,но сега са на дъното и не предлагат от един модел дори вариант комби, седан, хеч Говорим за ФИАТ,Ланча ,Алфа ромео. Бедна разновидност двигателна въобще не се очудвам ,че губят дет се вика в родината си.
  • #23
    10 rate up comment 7 rate down comment
    до Анонимния Алфар ( преди 8 години )
    Seat Leon, Октомври 2007, 140 к.с., дизел - 10000 леваhttp://***.cars.bg/c1197315Alfa Romeo 159, Юли 2007, 150 к.с., дизел - 7999 леваhttp://***.cars.bg/c1197674След като най-красивата Алфа е много по-евтина от Сеат Леон, който няма претенции нито да е красив, нито да е луксозен, а просто да ти върши работа, какво има да си говорим...