IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus навлезе в територията на BMW M5

Японската компания представи спортния седан GS F

Lexus навлезе в територията на BMW M5

Lexus показа спортната версия на седана GS, чиято премиера пред публика ще се състои на стартиращото този месец изложение в Детройт. Моделът носи името GS F и ще се бори за вниманието на клиентите в сегмента, в който се подвизават BMW M5 и компания.
Lexus навлезе в територията на BMW M5
Докато представеният в края на 2011 година Lexus GS демонстрира лукс, просторен салон и модерни технологии, мисията на новата F-версия на модела е да предложи и много, много адреналин.

За целта инженерите на марката залагат на 5,0-литровия V8 двигател. Той е атмосферен и генерира 473 к.с. и 527 Нм. Агрегатът задвижва задните колела и е куплиран с 8-степенна автоматична трансмисия, имаща възможност за ръчна смяна на предавките от волана.
Lexus навлезе в територията на BMW M5
Към момента няма допълнителна информация за динамичните показатели на GS F, но от Lexus все пак съобщават, че моделът разполага с активния заден диференциал, поставян и на модела RC F. Той разполага с три режима - Standard, Slalom и Track. Освен това при GS F шасито е по-твърдо, а окачването - спортно.

Всички подробности за Lexus GS F ще бъдат разкрити по време на автосалона в Детройт.

Снимки: Lexus

Тагове: lexus gs lexus gs f
0 от 500
  • #26
    1 rate up comment 0 rate down comment
    ггг ( преди 9 години )
    И освен това под 4к оборота работният обем е 4,2 литра а над 4к 5. Преди да ме цитирате и да пишете "no comment" се поинтересувайте малко. Тук не говорим за немски коли, а за връх на технологиите. Чакам какво ще измислите тоя път, господа!!!
  • #25
    2 rate up comment 0 rate down comment
    ггг ( преди 9 години )
    До пича, който ме прати в БГ-мамаЗавършил съм двигатели с вътрешно горене в ТУ-София...Знам как работи двигателя, но ти явно не знаеш как работят двигателите на Лексус. Да звучи ти странно да има такава технология, но все пак нали си фенче на немските печки и битурбо 150 к.с.
  • #24
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Една каска никога не може да бъде конглокенция на този шедьовър.
  • #23
    2 rate up comment 3 rate down comment
    до ггг ( преди 9 години )
    че е единственият двигател който променя тактовете си на работа и впръскването на горивото в зависимост от оборотите...ти двигателя знаеш ли как работи???бегом в бг-мама
  • #22
    6 rate up comment 1 rate down comment
    бавареца ( преди 9 години )
    не е зле, но чак пък М5. по-скоро с 550i ще се мери.
  • #21
    8 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Лексус -символа на грозотата и долнокачествеността - Тойота от най-долна проба
  • #20
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    променя тактовете на работа в зависимост от оборотите?????no coment
  • #19
    10 rate up comment 2 rate down comment
    до толбухин ( преди 9 години )
    Във форума се говори на чист книжовен език а не на (ТУЙ) АМАН от С*ляни
  • #18
    10 rate up comment 5 rate down comment
    ггг ( преди 9 години )
    Притеснително е някои от вас да твърдят, че двигателят на GS F е от 2004, имайки предвид, че е единственият двигател който променя тактовете си на работа и впръскването на горивото в зависимост от оборотите...И да уточним, че GS F конглокира единствено Audi S6 Очаква се да излезе и версия GS FS, която да може достойно да конглокира М5 Е63 RS 6
  • #17
    7 rate up comment 15 rate down comment
    AMG ( преди 9 години )
    Да бе, хората няма си купат E63 AMG ми тоя ориз. На никои не му се виси по сервизи от акция на акция. Пък и Мерцедес и БМВ са си истински коли, а туи е все едно от NFS, повечето хора я мислят за китайска барака