IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru показа Forester STI tS

Модификацията засега е само експеримент за проучване на мнението на клиентите

Subaru показа Forester STI tS

Компанията Subaru разработи концептуална „напомпана“ версия на кросовъра Forester от последно поколение, който е получил приставка STI tS към името си. Премиерата на прототипа се състоя на пистата „Сузука“ по време на поредния кръг от японските серии Super GT, съобщава изданието Response.
Subaru отново напомпа Forester
От стандартния Forester новата модификация се отличава по допълнителните аеродинамични елементи по каросерията, които му придават по-агресивен външен вид. Сред тях са преден сплитер и заден спойлер, боядисани в черно. Освен това машината разполага с големи тръби на изпускателната система и спортни гуми Bridgestone Turanza ER33 размер 245/45 и 19-цолови джанти BBS.
Subaru отново напомпа Forester
Окачването на „напомпания“ всъдеход също е преработено, но как точно засега не се съобщава. Не е ясно и какви промени са правени по задвижващия агрегат. Представител на Subaru обаче обясни, че прототипът е направен единствено, за да бъде проучена реакцията на клиентите на марката относно появяването на серийна версия на модела.
Subaru отново напомпа Forester
При предишното поколение на Forester японската компания също пусна „напомпана“ модификация tS (б.а – съкратена от Tuned by STI). Кросовърът разполагаше с 2.5-литров "боксер", развиващ 263 к.с. и 5-степенна автоматична трансмисия. При него ускорението от 0 до 100 км/ч става за 6.5 секунди, а максималната скорост достига 228 км/ч. Subaru произведе общо 99 бройки от тази версия.
Subaru отново напомпа Forester
Снимки: Response

0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не знам но не изглежда като старите субарута това тук горе се едно са си казали трябва да имаме нова STI просто да го има ей така. Защото не изглежда нещо много добре до някъде самото STI го отсрамва и то защото през годините има име но дотам.
  • #5
    25 rate up comment 3 rate down comment
    До риско от долу ( преди 9 години )
    риско, а тук можеш да видиш, че системата им за избягване на инцидент е по-добра от тази на водещите Волво и Мерцедес! Така че, ще трябва да почакаш с краха на Субару, няма да стане скоро!
  • #4
    31 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Risko ми карай си там Дачията тогава или 20 годишния Гоуф, дизел разбира се, и недей да правиш тук вятър по темата! А, и друг път като се изказваш по-този начин, пускай водата като свършиш!
  • #3
    39 rate up comment 3 rate down comment
    До риско от долу ( преди 9 години )
    Много АутоДебил четеш моето момче, нямаш реален поглед върху нещата! Дори Германците класихара преди няколко години Субару наред с Порше като компаниите с най-удволетворени клиенти! Да не говорим колко награди имат за моделите си от IIHS за сигурност при краш тестовете. Въобще, такива неподготвени изказвания можеш да правиш в училище в голямото междучасие на другите пубери, ама тук дай малко по-сполучливо!
  • #2
    9 rate up comment 45 rate down comment
    ricko ( преди 9 години )
    Да, брутално менте. Едва лиима по-фаалшива фирма от тази. Дори Дачия звучи гордо пред Субару. Аз очаквах да имат поне капка достойнство и да се замокрият. Един безопрен факт. Субару никога не са били начело по надежждност. Напротив. От японците със Сузуки делят последните места.
  • #1
    19 rate up comment 7 rate down comment
    Nev ( преди 9 години )
    Brutal!