IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru показа Forester STI tS

Модификацията засега е само експеримент за проучване на мнението на клиентите

Subaru показа Forester STI tS

Компанията Subaru разработи концептуална „напомпана“ версия на кросовъра Forester от последно поколение, който е получил приставка STI tS към името си. Премиерата на прототипа се състоя на пистата „Сузука“ по време на поредния кръг от японските серии Super GT, съобщава изданието Response.
Subaru отново напомпа Forester
От стандартния Forester новата модификация се отличава по допълнителните аеродинамични елементи по каросерията, които му придават по-агресивен външен вид. Сред тях са преден сплитер и заден спойлер, боядисани в черно. Освен това машината разполага с големи тръби на изпускателната система и спортни гуми Bridgestone Turanza ER33 размер 245/45 и 19-цолови джанти BBS.
Subaru отново напомпа Forester
Окачването на „напомпания“ всъдеход също е преработено, но как точно засега не се съобщава. Не е ясно и какви промени са правени по задвижващия агрегат. Представител на Subaru обаче обясни, че прототипът е направен единствено, за да бъде проучена реакцията на клиентите на марката относно появяването на серийна версия на модела.
Subaru отново напомпа Forester
При предишното поколение на Forester японската компания също пусна „напомпана“ модификация tS (б.а – съкратена от Tuned by STI). Кросовърът разполагаше с 2.5-литров "боксер", развиващ 263 к.с. и 5-степенна автоматична трансмисия. При него ускорението от 0 до 100 км/ч става за 6.5 секунди, а максималната скорост достига 228 км/ч. Subaru произведе общо 99 бройки от тази версия.
Subaru отново напомпа Forester
Снимки: Response

0 от 500
  • #16
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Понеже четем безпочвени хвалби колко велика марка била Subaru, нека да пусне един линк от която и да е класация, в която Subaru дори да не са първи или в тройката, поне при първите пет да е. Хайде, чакаме.
  • #15
    7 rate up comment 2 rate down comment
    до: миризмата ( преди 9 години )
    За сравнение Hyundai i10 има 5 от 5 звезди. -----------------------Това в някой 5-звезден хотел ли го гледа или някой те е ударил и си видял повече звезди?Само ще ти кажа,че Hyundai i10 няма 5 от 5 звезди в никоя класация. А да сравняваш Hyundai със Суби е доста малоумно нещо,граничещо с олигофренията.
  • #14
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не само сайта whatcar оценява лошо марката Субару. Погледнете същата работа. Forester е оценен с 3.5 звезди от 5. За сравнение Hyundai i10 има 5 от 5 звезди. Доста шумна плестница за Субару. Но едва ли изненадва специалистите.
  • #13
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Subarufan ( преди 9 години )
    Интересно ми е, дали ще запазят възможността за включване на X-mode при тая модификация?
  • #12
    27 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    В сервиза на Субару има няколко коли и повечето от тях са за смяна на консумативи. В сервизите на немските коли се записваш две седмици предварително по телефона, ако искаш да те приемат. Нашата фирма има и служебно Субару Форестър, караме го като ***, а то си е в пълната си изправност. Не вярвайте на списанията, всичко написано там е скрита реклама за този който плати най-добре.
  • #11
    9 rate up comment 19 rate down comment
    Дърваруфен ( преди 9 години )
    А тук освен триона и теслата и *** е играл!
  • #10
    22 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    А ве пич имам Субару и съм супер доволен. Карал съм и напомпано XT до към 300 коня, колата много вАжеше да ти кажа. Ти гледай сайтовете и брой звездите в тях и си говори глупости. Като си вземеш такава кола и видиш, че се чупи толкова колкото казваш тогава говори. До тогава си оставаш просто поредният леймър.
  • #9
    3 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Направете си справка в сайта whatcar.com, кой модел на Субару има повече от 3 звезди от 5. Няма такъв фиилм. Чупливи тояги.
  • #8
    6 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    1естно казано от 5-6 години насам само лоши неща пише за Субару. Слаба надеждност, евтин салон, калпава сглобка. Звучи като Фиат. Ами те са на един каантар.
  • #7
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    перфектния СУВ, дано да го пуснат с ляв волан