IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru показа Forester STI tS

Модификацията засега е само експеримент за проучване на мнението на клиентите

Subaru показа Forester STI tS

Компанията Subaru разработи концептуална „напомпана“ версия на кросовъра Forester от последно поколение, който е получил приставка STI tS към името си. Премиерата на прототипа се състоя на пистата „Сузука“ по време на поредния кръг от японските серии Super GT, съобщава изданието Response.
Subaru отново напомпа Forester
От стандартния Forester новата модификация се отличава по допълнителните аеродинамични елементи по каросерията, които му придават по-агресивен външен вид. Сред тях са преден сплитер и заден спойлер, боядисани в черно. Освен това машината разполага с големи тръби на изпускателната система и спортни гуми Bridgestone Turanza ER33 размер 245/45 и 19-цолови джанти BBS.
Subaru отново напомпа Forester
Окачването на „напомпания“ всъдеход също е преработено, но как точно засега не се съобщава. Не е ясно и какви промени са правени по задвижващия агрегат. Представител на Subaru обаче обясни, че прототипът е направен единствено, за да бъде проучена реакцията на клиентите на марката относно появяването на серийна версия на модела.
Subaru отново напомпа Forester
При предишното поколение на Forester японската компания също пусна „напомпана“ модификация tS (б.а – съкратена от Tuned by STI). Кросовърът разполагаше с 2.5-литров "боксер", развиващ 263 к.с. и 5-степенна автоматична трансмисия. При него ускорението от 0 до 100 км/ч става за 6.5 секунди, а максималната скорост достига 228 км/ч. Subaru произведе общо 99 бройки от тази версия.
Subaru отново напомпа Forester
Снимки: Response

0 от 500
  • #26
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Nev do Nev от долу ( преди 9 години )
    Като ми пишеш през ника, мислиш, че ставаш по-убедителен или, че ще ти повярват на глупостите? Хората, които си купуват Субару не го купуват заради тази или онази класация, а защото много добре познават качествата на марката!
  • #25
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Субару е толкова "чуплива" кола, че 90% от хората които са притежавали Субару взимат друго Субару (по-ново, по-мощно или по-проходимо).
  • #24
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Subarufan ( преди 9 години )
    До анонимното злобарче със звездичките: Аз от пет години си карам Субару със 6 звезди, а ти незнам какво броиш!
  • #23
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    И гумите са ги копирали от ВАГен-сажден! Кръгли са... :)))
  • #22
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Поне волана са копирали едно към едно от VW. Още много имат да копират от Големите за да се измъкнат от третокласния си имидж! Обречена кауза.
  • #21
    3 rate up comment 8 rate down comment
    до Nev ( преди 9 години )
    Проблемът е, че двата сайта са британски и два американци. Или казваш пак е германска конспирация...:))) Иначе вие си бършете сълзите по сервизите. Като сте се нашили като мнагарета. Ако успеете да се отървете от субару, черпите за късмета. Няма такива ***!
  • #20
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Защо са били, ако са били? Защото са били евтини. Защо не са? Защото са разбрали какви ментаци са.
  • #19
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Todd ( преди 9 години )
    Трошливите Аутбаци на Субару дълго време бяха колите за пътна помощ в Германия. Що ли?
  • #18
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Nev ( преди 9 години )
    До анонимния ***: Ти си гледай Субару по списанийца и сайтове и потривай доволно ръчички, прочитайки поредната партенка, пусната от германската пропаганда, и ни остави нас заблудените, дето караме вече второ и трето Суби да си бършем сълзите! :)
  • #17
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Казваш Hyundai i10 нямал 5 звезди в нито една класация, ето една на която излезе на първо мято в търсачката. Като гледам 5 звезди са от 5. Туше, левак!