IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru опроверга спирането на BRZ

Лично президентът на Fuji Heavy Industries съобщи, че ще има ново поколение на модела

Subaru опроверга спирането на BRZ

Subaru опроверга спирането на BRZ
Настоящото поколение BRZ. Снимка: Subaru

Subaru BRZ ще има следващо поколение, съобщава Automotive News, като опровергава появилата се през миналия месец информация, която гласеше, че партньорството между Toyota и Subaru няма да бъде продължено.

Авторитетното издание цитира Ясуюки Йошинога, президент на компанията Fuji Heavy Industries, която притежава автомобилната марка Subaru. Японецът е категоричен, че BRZ ще има следващо поколение и то ще бъде създадено отново в партньорство с Toyota.

Това означава, че проектът за общ спортен автомобил на Toyota и BMW няма да засегне бъдещето на Subaru BRZ и Toyota GT 86. Автомобилът на Toyota и BMW ще бъде по-скъп и по-мощен, а BRZ и GT 86 ще продължат да съществуват като по-достъпно предложение.

Още през следващата година ще видим обновените версии на BRZ и GT 86. Очаква се моделите са получат както обновен дизайн, така и оптимизиран мотор, който ветряно ще предлага по-висока мощност. Възможна е появата и на нови специални версии. Следващите поколения на BRZ и GT 86 ще бъдат факт след около три години.

Тагове: subaru brz
0 от 500
  • #17
    4 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Аве оризари, човека ви казва от собствен опит, че е недоволен от японския ***, а пък вие го изкарвате крив!Ми *** са, чупят се и частите са скъпи, ко са прайте...Айде пътя, чантата и за ляб...
  • #16
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Димо ( преди 9 години )
    Абе като те гледам как профански пишеш, май е ясно кой е про3тият :)
  • #15
    15 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Стоян-е, да те е*е кой те фане!Голфаджио ***, ти никога не си имал и не си се доближавал до Субару, за да ръсиш подобни простотии. Коментирай си оризарките от Китай на които пише Made in Germany и не се набутвай, там където говорим за Автомобили! Все пак ще ти дам възможност да се защитиш. Кажи къде ги търсиш тези части, които месеци ги чакаш! В сервиза на ФВ ли? Ами нормално е. Иначе частите за Суби до 3 дена в най-лошия случай са при теб. Кажи и какво ти се чупи на колата лъжецо ***!
  • #14
    4 rate up comment 17 rate down comment
    Стоян ( преди 9 години )
    Анонимен, Аз говоря от личен опит! А не кой пубер какво чете по вестниците. Капиш???
  • #13
    3 rate up comment 16 rate down comment
    Стоян ( преди 9 години )
    Subaru Outback'08 2.0DДруго от което съм недеволен-малкото вътрешно пространство. Особено до шофьора-на всички им правеше впечатление.
  • #12
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Стоянчо спал си на мокри вестници бе моето момче.В целия свят се носи легенда за безработните механици в сервизите на Субару.Виж приятелю на такива като теб им давам един добър съвет.Намираш един контакт 380 волта и бъркаш вътре.
  • #11
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    https://***.youtube.com/watch?v=MyRRJyEEjac
  • #10
    18 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Имал е мачбокс количка субару и си е правил бръм бръм бръм, ама баща му я настъпил и тя се счупила. Сега си е взел ферари от шела и е много доволен хахахаха
  • #9
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Стоян може ли да кажеш кой модел на Субару си имал ?
  • #8
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    аз пък съм чувал за фирма дето си купува 100 мизерни вагени кади и за 10К км всичките до 1 пукат глава и трошат скоростна кутия. няма по мизерни коли от вагените щото ги правят в китай. От друга страна Субару е най-желязната спортна марка, а на лед, сняг и дъжд го слага четвъртит на всякакви псевдо-спортни поршенца и бемвенца