IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru няма прави за по-мощно BRZ

Компанията не предвижда пускането на нов STI-модел

Subaru няма прави за по-мощно BRZ

Компанията Subaru не планира пускането на „напомпана“ версия на купето BRZ. Нещо повече – спортното подразделение на производителя - Subaru Tecnica International (STI), към момента не работи върху никакви модификации на модели на марката, съобщи директорът на австралийския офис на Subaru Ник Сениър пред Motoring.
Subaru няма пари за по-мощно BRZ
„В момента нашето внимание е съсредоточено върху увеличение на продажбите на Subaru в цял свят – коментира Сениър. – Ние все още сме малък автопроизводител и финансовите ни ресурси са силно ограничени. Затова, към момента компанията ни няма планове да създаде още един STI-модел.“

Топ-мениджърът допълни, че все пак различните представителства на Subaru разработват някои нови версии на BRZ, без да дава подробности за тях. Сениър припомни, че купето има модификации, подготвени от STI. Една от тях е tS, която се появи през август 2013 г. За разлика от стандартното BRZ тя получи спирачни механизми Brembo и преработена окачване Bilstein. Предлага се и допълнителен пакет GT-Package, който е с подобрена аеродинамика, седалки Recaro и различни джанти.

За разлика от Subaru, в Toyota вече работят усилено върху няколко „напомпани“ варианта на близнака на BRZ – купето GT86. Един от тях ще бъде с хибриден агрегат, а за друг се твърди, че ще получи механичен компресор.

Снимка: Subaru
 

Тагове: subaru brz sti
0 от 500
  • #4
    22 rate up comment 8 rate down comment
    Нев ( преди 9 години )
    До първото тъпо гермаснко фенче: Трябва да се благодариш, че точно Субару имат по-ограничени ресурси, защото с тези легендарни автомобили и да не казвам най-доброто, но определено в топ 3 четворни задвижвания в света, ако вложат и средства за по-добър интериор и по-качествени материали, то много от германските премиуми просто ще си останат с пръст в устата! Да не говорим, че по надежност и поведенеие на пътя на сняг и дъжд почти няма кой да им се опре и в сегашното им състояние!
  • #3
    17 rate up comment 8 rate down comment
    nikito_blend ( преди 9 години )
    Да бе, понеже японските коли са *** германците от години не могат станат първи по продажби.
  • #2
    25 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ами при положение че Тойота са от години номер едно по продажби в света, е повече от тъпо, да питав кой купува ъапонските автомобили! Като се има и предвид, че дори и не пишеш на кирилица, бих казал, че можеш да пуснеш водата, след това, което се опита да кажеш!
  • #1
    8 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ha takaaaaaaa ot kade li 6te gi ima koi kypyva qponski kenefi