IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru няма прави за по-мощно BRZ

Компанията не предвижда пускането на нов STI-модел

Subaru няма прави за по-мощно BRZ

Компанията Subaru не планира пускането на „напомпана“ версия на купето BRZ. Нещо повече – спортното подразделение на производителя - Subaru Tecnica International (STI), към момента не работи върху никакви модификации на модели на марката, съобщи директорът на австралийския офис на Subaru Ник Сениър пред Motoring.
Subaru няма пари за по-мощно BRZ
„В момента нашето внимание е съсредоточено върху увеличение на продажбите на Subaru в цял свят – коментира Сениър. – Ние все още сме малък автопроизводител и финансовите ни ресурси са силно ограничени. Затова, към момента компанията ни няма планове да създаде още един STI-модел.“

Топ-мениджърът допълни, че все пак различните представителства на Subaru разработват някои нови версии на BRZ, без да дава подробности за тях. Сениър припомни, че купето има модификации, подготвени от STI. Една от тях е tS, която се появи през август 2013 г. За разлика от стандартното BRZ тя получи спирачни механизми Brembo и преработена окачване Bilstein. Предлага се и допълнителен пакет GT-Package, който е с подобрена аеродинамика, седалки Recaro и различни джанти.

За разлика от Subaru, в Toyota вече работят усилено върху няколко „напомпани“ варианта на близнака на BRZ – купето GT86. Един от тях ще бъде с хибриден агрегат, а за друг се твърди, че ще получи механичен компресор.

Снимка: Subaru
 

Тагове: subaru brz sti
0 от 500
  • #24
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Предупредя,имах предвид.
  • #23
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    лично си чул ....ха ха хаи аз чух нещо но ...хаиде да не ти го казвам
  • #22
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    нев, нали се сещаш че не се заяждампросто спомена че си харесал някакъв автомобил.а относно хибридите .. все още са далече от това което всички желаембез значение кои са по напред
  • #21
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    И да допълня ,че простотията им е хронична и няма лечение.Или както казва един доктор заложена е в хемоглобина,няма изчистване.
  • #20
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Hero ( преди 9 години )
    от: Анонимен( преди 1 час )Марка която се занимава с космически технологии нямала пари.*** от *** вие явно нямате мозък.Ега си простите злобни нещастни кавали сте събрани там. Е те тия космически технологии да не падат ей така от небето! Нали и за тях трябват много пари за изледвания, развитие, материали, производство, тестове и какво ли още не, свързано с много разходи!
  • #19
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Nev ( преди 9 години )
    В долния коментар имах предвид , че германците изостават значително след японците! Лично аз, предпочитач да дишам чист въздух, а не да имам активно окачване, слаони от кожа от не знам си там какво, махагони, и какви ли още не екстри.
  • #18
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Nev ( преди 9 години )
    нев, ти купи ли си вече автомобил и какъв??? Карам както германски така и японски такива! Общо взето не се мъча да сравнявам тикви и краставици, но не мога да отрека, че по много показатели японските ми допадат повече! Една от важните причини за това е, че вместо да са на първите места в производството на коли с по-високи технологии, говорим за масови хибридни, елелктрически, горивни клетки и.т.н, те значително изостават след японците!
  • #17
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    нев, ти купи ли си вече автомобил и какъв???
  • #16
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    пише се Ауди не Алуди на село не ти ли казаха по големите батковци
  • #15
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    така е, тук пишештите 90% нямат коли или имат някои 15 год. автомобили само 10% имат реални представи така че свикваи