IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru няма прави за по-мощно BRZ

Компанията не предвижда пускането на нов STI-модел

Subaru няма прави за по-мощно BRZ

Компанията Subaru не планира пускането на „напомпана“ версия на купето BRZ. Нещо повече – спортното подразделение на производителя - Subaru Tecnica International (STI), към момента не работи върху никакви модификации на модели на марката, съобщи директорът на австралийския офис на Subaru Ник Сениър пред Motoring.
Subaru няма пари за по-мощно BRZ
„В момента нашето внимание е съсредоточено върху увеличение на продажбите на Subaru в цял свят – коментира Сениър. – Ние все още сме малък автопроизводител и финансовите ни ресурси са силно ограничени. Затова, към момента компанията ни няма планове да създаде още един STI-модел.“

Топ-мениджърът допълни, че все пак различните представителства на Subaru разработват някои нови версии на BRZ, без да дава подробности за тях. Сениър припомни, че купето има модификации, подготвени от STI. Една от тях е tS, която се появи през август 2013 г. За разлика от стандартното BRZ тя получи спирачни механизми Brembo и преработена окачване Bilstein. Предлага се и допълнителен пакет GT-Package, който е с подобрена аеродинамика, седалки Recaro и различни джанти.

За разлика от Subaru, в Toyota вече работят усилено върху няколко „напомпани“ варианта на близнака на BRZ – купето GT86. Един от тях ще бъде с хибриден агрегат, а за друг се твърди, че ще получи механичен компресор.

Снимка: Subaru
 

Тагове: subaru brz sti
0 от 500
  • #14
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    SUbarufan, приятел каквато и кола да вземеш нова е така ,въпроса е от тук нататак за каво става и моята кола е нова и 5 години само масло и бензин наливам хем е Ford
  • #13
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Subarufan ( преди 9 години )
    "че Субаро били "намбър лан"."ХАхахаа, е това направо ме разби! Прдполагам, че неграмотния пубер е имал предвид:"че, СубарУ билЕ "намбър уан". Добре, как може във всяка дума да имаш правописна грешка, и да си мислиш, че някой ще вземе мнението ти на сериозно?
  • #12
    21 rate up comment 2 rate down comment
    SUbarufan ( преди 9 години )
    Аз карам Легаси 2.0 R вече пета година, след като си го купих чисто ново! Абсолютно нищо друго освен нормалните сервизни обслужвания не се е налагало да пипам по колата! Не знам цената дори и на едно болтче на колата каква е!Тия, дето ми разправят преразкази по картинки, как се чупели, колко претенциозни биле, да си помислят моля пак, защото най-вероятно имат предвид някой друг автомобил, не Субару! А например в Австралия, Аляска и до колкото знам и в Щвейцария са едни от най-често срещаните!
  • #11
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Koтоошу ( преди 9 години )
    А АУДИ имат мнооогооо мъни.
  • #10
    3 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    от субару бягай надалеч...
  • #9
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    нев,дори и така да е както казваш пак се вижда че няма ресурс... ами купуваите ги щом ви харесват че да живнат но и вие маи сте вдигнали ръце от тях
  • #8
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "Нямало кой да им се опре.. :0Надеждност, поведение на пътя..Субару...Ти явно си бил собственик като мен на Импреса 2.0,и на Легаси 2.5, та знаеш от първо лице единствено число. Чупливи, претенциозни, скъпи за поддръжка. "Ами ако си карал Субару, "нов внос" от Швейцария, на незнайни километри, ще имаш такива впечетления, както и от всяка друга кола в подобно състояние!
  • #7
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Нев ( преди 9 години )
    нев ,такъв ресурс имат че чак ги купи TOYOTAАко се не лъжа, Тойота притежават около 10-15 % от акциите на Субару, и въобще не са ги купили! Те и да искат, не могат, защото до колкото си спомням, в Япония има антимонополен закон, който не позволява на такива големи компании да придобиват повече от 16% мисля, че беше, от акциите на други компании в бранша.
  • #6
    24 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това БРЗ, с тази балансираност, нисък център на тежестта и задно предаване, ако му сложат 50-60 к.с отгоре, без съмнение ще разплаче много то тъй. нар, изявени спортисти в класа си!
  • #5
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    нев ,такъв ресурс имат че чак ги купи TOYOTA