IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus се заяде с Audi, BMW и Mercedes

Японската компания пусна нова реклама на своя GS (Видео)

Lexus се заяде с Audi, BMW и Mercedes

Японският производител Lexus, който до момента стоеше встрани от рекламната автомобилна война, пусна нова реклама на модела GS, с която хвърли ръкавица на германските си конкуренти.

Рекламният клип е предназначен за САЩ, където законите за рекламата са по-либерални и позволяват сравнение с конкурентни продукти. В този случай японците подчертават предимствата на новия GS спрямо базовите модификации на Audi А6, BMW 5-Series и Mercedes E-Class.

"Не ви харесва липсата на стандартна кожена тапицерия при Mercedes E-Class, не ви допада предното задвижване на Audi А6, не сте задоволени от 4-цилиндровия мотор на BMW 528i?! Отворете очите си за новия Lexus GS", гласи рекламният текст на видеото.

Според информация базовият Lexus GS предлага по-мощен двигател от германските си конкуренти.





Още по темата:
BMW подхвана Audi в Twitter
Audi захапа конкурентите си с нова реклама
Jaguar обяви война на Mercedes-Benz
Audi хвърли ръкавица на BMW и Mercedes
Audi отново хвърли ръкавица на BMW
Audi разбива магията на конкурентите
Audi VS BMW - Войната продължава
Забавна война. Рекламна
Отново Audi срещу BMW, Mercedes и Lexus
Този път BMW предизвика Audi
Рекламната война достигна и Русия
GM се заяде с Ford по време на Super Bowl
Анти-реклама повиши продажбите на Ford F-Series

Интересни автомобилни реклами

0 от 500
  • #38
    9 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    ауди 100% ще ги изгаври ,че лексъс нямат 4х4.
  • #37
    15 rate up comment 23 rate down comment
    Кибик ( преди 10 години )
    А който иска да кара като 90-годишен американски пенсионер на системи и изкуствено дишане, и да дава пълна газ на място докато някой го подсети да освободи малкото *** на ръчната да си купи "спортен" Лексъс
  • #36
    9 rate up comment 24 rate down comment
    Кибик ( преди 10 години )
    Веднъж се подлъгах да погледна един Лексъс, бил спортен, не знам си кво, седнах вътре, "ръчната" спирачка е крачна, с едно малко *** най отляво, баси т***ш***к@
  • #35
    11 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ако съпоставим продажбите на БМВ,Ауди и Мерцедес с тези на Лексус,АкУра и Инфинити, вероятно ще открием, че японците достигат може би десетина процента от продажбите на немците, така че не виждам много смисъл от коментари по темата. Който може да си позволи ясно какво избира а и да не забравяме, че 80% от продажбите на японските премиуми са в САЩ и Япония в останалия свят изобщо не ги поглеждат.
  • #34
    22 rate up comment 18 rate down comment
    123 ( преди 10 години )
    Lexus, е класи над моделите на светата троица от ВурстЛанд. Мисля, че нямат нужда от подобни реклами. Хората, които разбират на Lexus се спират.
  • #33
    14 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Чиче, Ауди около 2 десетилетия не са се продавали на Американския пазар. Лексус реално е разработен конкретно за този пазар. Ауди продават след 2000г пак а, инвазията им реално е от 2005-2006г. като с всяко година продажбите растат. Да те видя какво ще пишеш тука когато задминат Лексус.
  • #32
    22 rate up comment 11 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Лексус са хубави автомобили! Но не предлагат избора от екстри и мотори, както и 4х4 и т.н., които предлагат БМВ и Мерцедес. Ауди имат по-малко предлагане, но пак може да се индивидуализира колата повече, отколкото при Лексус. Трябва да разберат за този избор, иначе колите им са страхотни! Карах LS600H, возих се на такъв тук на директора на Арсенал... ами наистина е уникален LS-а!
  • #31
    15 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Да бе пич и аз видях дънки в карфур по 9лв. ,нали ти казвам. Да се чудиш що в другите магазини хората дават по 100-тина лева, като и те са шити в Турция.
  • #30
    10 rate up comment 27 rate down comment
    Шофьор от Кармагедон ( преди 10 години )
    От много ядене на ориз и сурова риба и живеене в клетка от 15 квадрата и ставане в 4.30 сутринта за работа и постоянно нарушаване на личното пространство това са резултатите-като сложиш нормална снимка на Ауди до смачкана снимка на същото Ауди, то на втората е Лексуса:)
  • #29
    27 rate up comment 12 rate down comment
    nikito_blend ( преди 10 години )
    От рекламата става ясно само че германците яко надуват цените. Ще ви дам пример с нещо което бях чел в немско списание: Едно и също оборудване в Мазда 3 и Ауди А3 е с 20 000 лв разлика. На който му се хвърлят пари на вятъра е добре дошъл за германците.