IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda спира модела Insight?

За 3 години продажбите в САЩ са спаднали близо 5 пъти

Honda спира модела Insight?

Honda най-вероятно съвсем скоро ще спре от производство модела си Insight, чиито продажби падат непрекъснато, докато конкуренцията в този сегмент става все по-ожесточена, съобщава изданието What Car?.
Honda спира модела Insight?
Според информацията през ноември тази година в САЩ са продадени едва 4384 бройки от модела. Това е близо 5 пъти по-малко от същия месец през 2010 г., когато автомобилът бе току-що представен.

Нещата изглеждат още по-зле за Insight, ако се направи сравнение с лидера в сегмента Toyota Prius. Той е по-скъп, но въпреки това през ноември е записал 135 291 продажби. Дори компактната версия Prius C, която е по-близо като показатели до модела на Honda, за същия период е продадена в близо 40 000 бройки в САЩ.

Първоначално се считаше, че в Honda работят върху следващото поколение на Insight, което да се появи през 2015 г. Сега обаче очакванията са моделът да отиде в историята, още повече, че Civic Hybrid се ползва с по-голям интерес и ще може да замести Insight. Същото се отнася и за друг модел на японците - Fit, известен още и като Jazz.

Снимка: Honda

Тагове: honda insight
0 от 500
  • #42
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Хахахаха смешкото на 25 с Яриса си избирал жените и колите по красота. Те жените ако са като колата която уж кара ще е баси майтапа. За него дори Яриса е по-красив от Приуса. Нямам думи. Момченце глупаво, ако скоро не си ходил на очен лекар го направи много спешно! Не само с очите но и с акъла не си съвсем в ред. Аре скивай се че си много *** а лъжите ти опашати.
  • #41
    4 rate up comment 5 rate down comment
    cowboy ( преди 10 години )
    На 25 съм и Яриса го купи бащата, но му се оказа тесен, той вози много хора и багаж и го даде на мен.
  • #40
    9 rate up comment 1 rate down comment
    v-1 ( преди 10 години )
    За пореден път се убеждавам, че тук има коментиращи (като - АЗ, спиидарт и още няколко), които нямат един смислен коментар в този сайт. Ама пък доста ме развеселяват детинските им разсъждения и направо миоправят деня като ги чета. ПП: Изклиучвам АЗ, той пише само простоти и даже не му чета коментарите, спийд поне е оригинален :))))
  • #39
    6 rate up comment 8 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    Естествено че колите и жените се избират по-външен вид....защо не вземете кака Пена мустакатата крава за разплод..а гледате млади манекенки....реално кака Пена е по-рентабилна от всякъде...P.S. изключение правят феновете на Тойта...те обичат кака Пена...
  • #38
    4 rate up comment 8 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    До последния анонимен....ха ха ха ха ха ха ха ах аха ха ха ...
  • #37
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Приус е луксозна лимузина, която предлага невъобразим комфорт и чувство на престиж.
  • #36
    2 rate up comment 6 rate down comment
    cowboy ( преди 10 години )
    На 25 съм, що?
  • #35
    3 rate up comment 6 rate down comment
    cowboy ( преди 10 години )
    Е сега, така е, за колата е важен и двигателя също. Аз лично колите ги избирам по двигател И външен вид. Марката не е толкова важна, макар че както казах си имам любими марки. А за жените съм се уверил, че уж по-скромните и смотани на външен вид са харпии пълни с комплекси. :)
  • #34
    8 rate up comment 2 rate down comment
    до: cowboy ( преди 10 години )
    Жена и кола се избира на външен вид.------------------------Не те знам на колко си години,но мога да ти кажа,че си в тотална заблуда.Точно тези 2 неща не се избират на външен вид.
  • #33
    6 rate up comment 0 rate down comment
    до: cowboy ( преди 10 години )
    Ярис Хибрид е по-подходящ,но само в града.Ако трябва да излезеш извън него?Ак имаш семейство,деца и т.н.?За втора кола Ярис хибрид наистина е удачен вариант,но пак казвам за втора кола.Освен всичко разликата в разхода между Яриса и Приуса е по-малко от 0,5/100.За този половин литър правиш компромис с динамика,комфорт,място,багажник и още много други неща.Мисля, че не си струва освен,ако живееш наистина в голям град в централната част,където местата за паркиране са ограничени.