IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Yamaha R1 VS Mercedes SL63 AMG

299 км/час по обществен път

Yamaha R1 VS Mercedes SL63 AMG

Състезаването с друго превозно средство е вероятно най-голямата простотия, която някой може да направи на обществен път. Двамата "пилоти" от видеото обаче правят именно това, като развиват скорост от над 299 км/час.

Това е максималната скорост, която развива пистовата Yamaha R1. Движещият се пред нея Mercedes SL63 AMG се движи дори по-бързо. А гонката не се състои на немски аутобан или пък на магистрала, а на най-обикновено шосе с насрещно движение.

Опасното състезание е заснето в Швеция от камера, поставена на каската на мотоциклетиста. За късмет на двамата бързаци и останалите участници в движението, всичко приключва без инциденти.



Източник: Carscoops. Видео: YouTube

Още по темата:
300 км/час с незаконна Yamaha R1 и без книжка
Границата на глупостта

 

0 от 500
  • #14
    1 rate up comment 11 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    fsb,няма нищо странно-и двете машини са от класа.може би ако не си карал коли от тази класа и изхождаш от масовия клас,да ти изглежда нещо особенно.всъщност при скорост от 250 дори на наща магистрала в рс4 нямаш особено чувство.просто нещата стават нормално ,не бавно.а спирачките са оразмерени на тия коли.дори лек натиск сваля неусетно от 250 на 100.говоря за стоманени дискове,с каквито тоя мерцедес не е.така че нищо особено.важно:не гледаи километража.важно е какво усещаш.бъди спокоен и си ОК.
  • #13
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    това бе над 300. ямахата показа 299 на 13000об, а после качи още 4-500 оборота, но километража не показа повече - явно софтуера не показва над 299
  • #12
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Cool ( преди 10 години )
    Superbike Killer
  • #11
    3 rate up comment 17 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    рокера,нищо не става от тебе,хората се кефят,ти гъзария.кеф им е -карат.път прав и широк.ти какво искаш да кажеш ,че можеш да се предпазиш от всички опасности.че за какво си жив.страхът се ражда от мисленето какво МОЖЕ да стане.да *** то може да стане всичко.да си седиш на кръстовище и да те тресне отзад тир.язък че се пази.между БЕЗАКЪЛНО и БЪРЗО каране има ОГРОМНА разлика,щото няма прилика.ако не го разбираш-какво общо имаш с машините.еи там едно сузуки суифт и леко.
  • #10
    5 rate up comment 2 rate down comment
    fsb ( преди 10 години )
    ненормална работа, не мога да си представя такива скорости... лудница
  • #9
    6 rate up comment 21 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    от: Анонимен ( преди 17 минути )Всички, които намират това за интересно са с болни мозъци. -и сащо така всички дето любимия им *** е спирачката и само се оглеждат за причина да намалят от 40 на 35...30...25,а сега е дабре.я да се огледаме.мммммммм няма коли и хора на 100 метра може плааааавно да увеличим на 45-50 аиде ,но не повече.ооооооп квартално кръстовище.спри нищо че няма никои,поседи огледаи се може да доиде.а,доиде да го изчакаме.сега мигач и внимателно с 40 напред.здрави мозъци.
  • #8
    5 rate up comment 9 rate down comment
    :) ( преди 10 години )
    B BENZ 6.3 мотора движи с луди хора луди :D
  • #7
    31 rate up comment 5 rate down comment
    рокера ( преди 10 години )
    Машините са добри,а задкормилните устройства - ***.Между другото това не е гонка,а просто каране с висока скорост за гъзария.Мерцедеса е отпред за да разчиства пътя на мотора,т.е. е водещ за да може моториста да го следва по-отдалече и да намали,ако мерцедеса намали.Иначе,ако трябва да се състезават Yamaha R1 ще го размаже по всички показатели.Има почти к.с. на кг.,ускорение 3,2сек. до 100 и 7,5 до 200.На мерджана са му махнали ограничителя,а на Ямахата не са.Сещате се нали...
  • #6
    27 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Всички, които намират това за интересно са с болни мозъци.
  • #5
    3 rate up comment 20 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    на 1.30 от видеото мерцедеса се поколеба докато изпреварваше има завои и насрещна кола.явно се замисли ,и после набира чак до 2.00 докато навакса.ямахата го чакаше.затова-никакво колебание като се дърпате.газ и търсене на път в реално време.иначе-загуба,ако другия го бива.никаква кола не балансира колебанието.