IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

300 км/час с незаконна Yamaha R1 и без книжка

Канадската полиция издирва 25-годишния мъж, разпространил видеото си в YouTube.

300 км/час с незаконна Yamaha R1 и без книжка

Все по-често се появяват случаи на арестувани авто и мото фенове, които публикуват видеа в сайтовете за видео споделяне. Става дума за онези клипчета, в които "анонимни пилоти" пълнят километражите на возилата си по обществените пътища.

Последният такъв случай е от Канада, където полицията успя да идентифицира 25-годишен мъж, благодарение на видеото, което той сам качил в YouTube.

На видеото се вижда как неговата Yamaha R1 се движи с около 300 км/час по магистрала, разминавайки се на косъм с останалите участници в движението.

Униформените не съобщават името на мъжа, чийто псевдоним в интернет пространството е "Joe Blow", но уточняват, че моторът, който управлява няма застраховка. Освен всичко друго, Joe Blow няма шофьорска книжка и е задържан 25 пъти за шофиране без свидетелство за управление. Моторът, който кара във видеото, е регистриран на името на майка му.



Ако изпълнението на Joe Blow ви се струва недостатъчно дръзко, вижте неговия руски колега, който също кара Yamaha R1.

Източници: CBC News / YouTube

Тагове: yamaha r1
0 от 500